Skip to content

HR medewerker, 24-32 uur

Nederland, Utrecht, Utrecht of WoudenbergStafmedewerker

Jij bent een vraagbaak voor medewerkers en leidinggevende op het gebied van personeelsadministratie. Je krijgt energie van administratieve werkzaamheden en je bent communicatief vaardig. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw functie

Als HR medewerker krijg je energie van alle administratieve werkzaamheden die voorkomen op een HR administratie. Je zorgt ervoor dat alle administratieve HR processen correct en tijdig worden afgehandeld. Jij bent hét eerste aanspreekpunt voor alle medewerkers en leidinggevenden van Reinaerde. Je weet HR vragen op te lossen die betrekking hebben op regelgeving, administratieve processen, verlof en roosteren. Hierbij heb je klant- en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan.


Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het verwerken van personele mutaties, up to date houden van registraties, verwerken van taken en signalen rondom verzuim, ondersteunende taken voor roosteren & plannen, versturen van correspondentie en veelvuldig klantcontact.


De HR administratie is een afdeling waarbij het aanbod in werkzaamheden fluctueert. Ben je de ene dag volledig bij, dan kan dat de volgende dag compleet anders zijn. Je ziet het als een uitdaging om samen met jouw collega’s de schouders eronder te zetten en de werkvoorraad weg te werken. Je weet goed prioriteiten te stellen en het overzicht te bewaren.


Kortom wij zijn op zoek naar een HR medewerker met passie voor het administratieve vak!

Jouw werkplek

Bij Reinaerde werken we hybride: dat betekent een combinatie tussen werken op kantoor en thuis. Je bent werkzaam op ons kantoor in Utrecht of Woudenberg. De vrijdag maakt onderdeel uit van jouw werkweek.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons en onze cliënten. Daarom doen we graag iets terug. We creëren een omgeving om het beste uit jezelf te halen. Wat we verder bieden:

 • Een contract voor onbepaalde tijd van 24 -32 uur per week
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van max. € 3.154,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 40), afhankelijk van je kennis, ervaring en takenpakket. Het functieprofiel van Administrateur is van toepassing
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Daarnaast biedt Reinaerde een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten en het kopen van extra verlof

Jouw talent als HR-medewerker

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

 • Een opleiding afgerond op MBO niveau, aangevuld met relevante praktijkervaring met betrekking tot administratieve procedures in HR
 • Ervaring met Youforce is een pré
 • Plezier in het helpen van collega's
 • Klant- en servicegericht
 • Accuraatheid en zelfstandigheid
 • Een open houding, nieuwsgierigheid en pro-activiteit
 • Hands-on mentaliteit
 • Gevoel voor humor

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij wel eens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Ben je na het lezen van de vacaturetekst enthousiast geworden? Solliciteer dan direct. Eerst nog een vraag? Dan kun je bellen of appen met Liesbeth Bosman (06-10859062) of Marlies op den Camp (06-13945044). We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar