HBO Verpleegkundige, Verpleegkundig team Reinaerde, 32 uur

Nederland, Utrecht, UtrechtBehandelaar

Hoe jij als Verpleegkundige positieve energie brengt

Je adviseert en ondersteunt andere disciplines, teams en verwanten ten aanzien van de verpleegkundige zorg voor de cliënten en voert waar nodig de complexe, verpleegkundige zorg uit. Als verpleegkundige van het verpleegkundig team zet jij je kennis en kunde in op het gebied van somatische en psychische gezondheidsproblematiek bij mensen met een verstandelijke beperking in hun eigen woonsituatie. Je adviseert en ondersteunt andere disciplines, teams en verwanten ten aanzien van de verpleegkundige zorg. Je voert verschillende BIG-handelingen uit en kan de begeleiding hierin coachen. Doormiddel van klinisch redeneren kan je situaties beoordelen en afhandelen. Hiervoor heb je vooral buiten kantoortijden eerst een (telefonische) triage gedaan. Je bent als verpleegkundige van het verpleegkundig team onderdeel van het medisch team en verantwoordelijk voor de medische-verpleegkundige ondersteuning.

Als geen ander weet jij hun manier van communiceren te duiden. Je weet dat je juist met deze cliënten rekening moet houden met o.a. een beperkt ziektebesef en ziekte-inzicht, barrières in communicatie en coöperatie, atypische klachtenpresentatie en mogelijke afwijkende reacties op medicatie. Het verpleegkundig team biedt continuïteit van de verpleegkundige zorg door:


 • 7 X 24 uur bereikbaar en inzetbaar (avond, nacht, weekend en dag) te zijn voor de cliënten en begeleiders van Reinaerde.
 • (Telefonisch) triageren, doormiddel van klinisch redeneren de situaties beoordelen en afhandelen 
 • Te ondersteunen bij calamiteiten
 • Het uitvoeren van Big-handelingen


Thuis bij Reinaerde

Voor het nog op te zetten 24-uurs verpleegkundig team zoekt Reinaerde HBO en MBO+ verpleegkundigen die deel uitgaan maken van het medisch team. Als verpleegkundige maak je zowel onderdeel uit van een medisch team, als van het interdisciplinaire team dat integraal zorg verleent aan cliënten. Je hebt hierin een eigen specifieke rol. Reinaerde wil bijdragen aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. We moedigen cliënten aan het beste uit zichzelf te halen en te ontdekken wat hun mogelijkheden zijn: hoe kunnen cliënten hun eigen dromen en ambities realiseren.


Hoe we je waarderne bij Reinaerde

 • Wij bieden een contract voor 32 uur per week, voor onbepaalde tijd
 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak.
 • De functie is nog niet gewaardeerd, maar het salaris is mininimaal € 2501 en max. € 3738 ,- bij een fulltime dienstverband op basis van 36 uur per week, conform de CAO Gehandicaptenzorg
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve verzekering, waarbij je ook nog een bijdrage in je ziektekosten ontvangt.
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof.
 • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen.

Jouw talent als Verpleegkundige

 • Je hebt een diploma HBO en bent BIG- geregistreerd
 • Je hebt coachende en begeleidende vaardigheden
 • Je bent een zelfstandige, verbindende en een daadkrachtige persoonlijkheid
 • Je neemt initiatief en staat open voor verdere ontwikkeling van jezelf in deze nieuwe functie
 • Voor het uitvoeren van deze functie zijn het in bezit hebben van een auto en rijbewijs noodzakelijk


De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht en drie gemeenten daarbuiten. Daarmee dragen wij bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega’s. We zijn constant in ontwikkeling en daarbij staat de cliënt altijd centraal.


Zie jij in elke beperking een kans?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Ton van Vliet via 0623371892. Jouw motivatiebrief en CV zien we graag binnen 10 dagen tegemoet, Je krijgt binnen een paar dagen een reactie over het verdere verloop van de procedure.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar