Skip to Content

GZ-Psycholoog of Orthopedagoog Generalist, Centrum voor Diagnostiek en Behandeling, uren in overleg

Nederland, Utrecht, UtrechtBehandelaar

Ben jij op zoek naar waardevol en uitdagend werk, waarbij je écht iets kan betekenen voor een ander? Word jij enthousiast van complexe behandel- en diagnostiektrajecten? Lees dan snel verder!


Hoe je als GZ-Psycholoog of Orthopedagoog Generalist positieve energie brengt

Als GZ-Psycholoog of Orthopedagoog Generalist haal jij energie uit het diagnosticeren en behandelen van cliënten met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek. Je doet dit multidisciplinair samen met collega’s vanuit diverse disciplines. In deze rol ben je zelf behandelaar, maar voer je ook regie op complexe diagnostiek en behandeltrajecten. Daarnaast geef je werkbegeleiding en supervisie aan collega’s in het werkveld. Hoe je dit precies doet? Daar weet jij als vakspecialist gelukkig alles van!


Vanuit jouw rol als GZ of OG krijg je te maken met een (betekenis)volle agenda, gevuld met uiteenlopende vraagstukken. Zo wordt jouw expertise op de proef gesteld met uiteenlopende behandelvragen binnen verschillende levensfases en in een brede doelgroep. Denk hierbij aan zeer jonge kinderen tot ouderen met dementie, en mensen met een licht verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel tot een ernstige meervoudige beperking.


Ook ben je vanuit deze positie betrokken in de strategische koers rondom de kwaliteit van het diagnostiek- en behandelaanbod binnen Reinaerde. Als professional weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om kritisch te zijn en te blijven, waarbij altijd gestreefd wordt naar verbetering. Naast deze inhoudelijke uitdagingen zorg jij ervoor dat je administratie op orde is.


Kortom, een veelzijdige en uitdagende functie waarin je écht iets kan betekenen voor een ander. Wil jij bijdragen aan het welbevinden van de cliënten binnen Reinaerde? Solliciteer dan direct!


Thuis bij Reinaerde Centrum voor Diagnostiek en Behandeling

Het Centrum voor Diagnostiek en Behandeling (CDB) van Reinaerde is gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van kinderen, jongeren en volwassenen met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke beperking of gedrag dat moeilijk te begrijpen is. Hier krijgen zij en hun familieleden antwoord op vragen waar zij in de dagelijkse praktijk tegenaan lopen. Vragen als: hoe ziet de toekomst van mijn kind eruit? Waarom fladdert mijn dochter zo met haar handen en kan ik vaak geen contact met haar krijgen? Waarom reageer ik op een bepaalde manier? Hoe kan ik bepaald gedrag veranderen? Samen zetten wij ons in voor het welbevinden en de kwaliteit van leven!


Binnen het CDB wordt gewerkt vanuit multidisciplinaire teams. Zo werk je nauw samen met collega’s vanuit verschillende expertises, denk bijvoorbeeld aan para medici en vak therapeuten. Daarnaast beschikken de behandelaars over expertises op verschillende thema’s als trauma, seksualiteit, ASS, gezonde leefstijl, hechting en zindelijkheid.


Meer informatie over het Centrum voor Diagnostiek en Behandeling vindt je hier


Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste behandeling te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde! We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Ook is jouw inzet prijzenswaardig en daarom kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Een contract voor onbepaalde tijd, uren in overleg
 • Een salaris van maximaal € 5.296,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 65)
 • Natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling van extra verlof
 • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker loopt.

Jouw talent als GZ-Psycholoog of Orthopedagoog Generalist

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega’s en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

 • Een BIG registratie als GZ Psycholoog of Orthopedagoog Generalist
 • Kennis van en affiniteit met de verschillende doelgroepen binnen Reinaerde
 • De ervaring om vanuit klant- en resultaatgerichtheid in te kunnen spelen op de ontwikkelingen in de vraag gestuurde zorg op alle niveaus
 • Flexibiliteit en zelfstandigheid in huis. Je staat voor je ideeën en denkt mee over verbetering
 • Een rijbewijs en auto tot je beschikking


De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht en drie gemeenten daarbuiten. Daarmee dragen wij bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en daarbij staat de cliënt altijd centraal.


Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kan je contact opnemen met Wieteke Copini, Manager CDB via 06-10586405, Nienke Dijk, GZ psycholoog CDB via 06-82100334 of Tamara Dauwerse, GZ psycholoog CDB via 06-83999048


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar