Skip to content

GZ Psycholoog / Orthopedagoog Generalist, Expertise Team Veenvallei, uren in overleg

Nederland, Utrecht, WoudenbergBehandelaar

Sta jij stevig in je schoenen als Gedragskundige en wil je een bijdrage leveren aan het expertiseteam van Reinaerde in Woudenberg & Veenendaal, pak dan je kans en solliciteer op deze uitdagende functie!


Hoe je als GZ-Psycholoog of Orthopedagoog Generalist positieve energie brengt

We zijn op zoek naar een GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist voor het expertiseteam in Veenvallei, actief in Woudenberg en Veenendaal, waarbij diverse vormen van begeleiding en behandeling wordt geboden. Je werkt samen met een team van collega gedragskundigen, paramedici en managers, waarbij je in jouw rol richting en sturing geeft aan de uitgezette behandellijn.


Als GZ-Psycholoog of Orthopedagoog Generalist haal jij energie uit het diagnosticeren en behandelen van cliënten met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek. Je doet dit multidisciplinair samen met collega’s vanuit diverse disciplines. In deze rol ben je zelf behandelaar, maar voer je vooral ook regie op complexe diagnostiek en behandeltrajecten. Je geeft werkbegeleiding en supervisie aan collega’s in het team. Het team is enthousiast en op zoek naar positieve energie, betrokkenheid en doorzettingsvermogen. We bieden jonge mensen ruimte om te leren en ontwikkelen, waarbij goede begeleiding en een coachende stijl gewenst is. Hoe je dit precies doet? Daar weet jij als vakspecialist gelukkig alles van!


Vanuit jouw rol als GZ of OG krijg je te maken met een (betekenis)volle agenda, gevuld met uiteenlopende vraagstukken. Zo wordt jouw expertise op de proef gesteld met uiteenlopende behandelvragen binnen verschillende levensfases en in een brede doelgroep. Denk hierbij aan zeer jonge kinderen tot ouderen met dementie, en mensen met een licht verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel tot een ernstige meervoudige beperking.


Ook ben je vanuit deze positie betrokken in de strategische koers rondom de kwaliteit van het diagnostiek- en behandelaanbod binnen Reinaerde. Als professional weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om kritisch te zijn en te blijven, waarbij altijd gestreefd wordt naar verbetering. Ideeën hierover zijn van harte welkom.


Binnen Reinaerde werk je gebied overstijgend samen met GZ psychologen of orthopedagogen. Met elkaar ontwikkel je het regiebehandelaarschap volgens het professioneel statuut verder door en geeft dit mede vorm in het gebied. Dit doen we met elkaar. We zoeken daarom in het werk altijd naar combinaties die aansluiten bij jouw talent en kennis, zoals het doen van (complexe) diagnostiek en behandeling trajecten, zowel mediërend als individueel of trainingen geven in bijvoorbeeld Triple C/Urlings of andere methodieken of bijdragen aan de ontwikkeling van de WZD.


Kortom, een veelzijdige en uitdagende functie waarin je écht iets kan betekenen voor een ander. Wil jij bijdragen aan het welbevinden van de cliënten binnen Reinaerde? Solliciteer dan direct!


Dienstverlening in Woudenberg en Veenendaal

Het gebied bestaat uit een verzameling van woningen op De Heygraeff in Woudenberg, een viertal woningen in de wijk in zowel Woudenberg als Veenendaal, bijpassende werk- en dagbestedingcentra en Kinderdagcentrum De Vlindervallei (Veenendaal) en verschillende vormen van ondersteuning thuis en ambulante dienstverlening.


De beperkingen van de cliënten zijn verschillend en bestaan uit Ernstig meervoudig beperkt (EMB), matige verstandelijke beperking (MVB), moeilijk verstaanbaar gedrag  (MVG) en licht verstandelijk beperking (LVB). Ook is er aandacht voor de ouder wordende cliënt.


Hoe we je waarderen bij Reinaerde

We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Een motiverende werkplek, vol kansen om jezelf te blijven ontwikkelen
 • Direct een vaste aanstelling
 • Een salaris van maximaal € 5772,- o.b.v. 36 uur (FWG 65) volgens cao-gehandicaptenzorg
 • Natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Het maken van je eigen planning, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen

Jouw talent als GZ-Psycholoog of Orthopedagoog Generalist

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Om het verschil te maken, heb je:

 • Een afgeronde GZ-opleiding of opleiding tot orthopedagoog generalist
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring met werkzaamheden als beeldvorming, diagnostiek en het enthousiasmeren in methodisch werken. Kennis van Triple C is een pré. Hoewel nooit uitgeleerd, voel je je bekwaam en toegerust in je werk en kan tevens een steun zijn voor lerende collega's
 • Ben je meerdere dagen per week beschikbaar, hoeveel uur je op welke dag werkt stemmen we samen af, passend bij het werk en jouw privé situatie
 • Een positieve instelling, waarmee je denkt in kansen in plaats van problemen
 • Je kan een verbeterslag inzetten met positieve energie, betrokkenheid en doorzettingsvermogen
 • Een flinke dosis lef en enthousiasme, waardoor je anderen meekrijgt.
 • Flexibiliteit en zelfstandigheid
 • Je staat voor je ideeën en denkt mee over verbetering


De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.


Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld, in het klein en in het groot. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met het ondersteuningsteam van Reinaerde die een telefonische afspraak inplannen met een van de gedragskundigen (030 229 99 98). 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar