Skip to content

Groepsassistent, Selma Lagerlöfweg, 18-20 uur

Nederland, Utrecht, WoerdenGroepsassistent

Vind jij het belangrijk om ervoor te zorgen dat alle praktische zaken op een afdeling geregeld zijn? Werk je gestructureerd en beteken je graag iets voor een ander? Lees dan verder want wij zoeken jou!

Hoe jij als Groepsasssistent positieve energie brengt

Als groepsassistent haal jij energie uit het verzorgen en organiseren van alle praktische zaken op een afdeling. Denk hierbij aan, maaltijden koken en/of opwarmen, bewoners helpen bij de maaltijden, het schoonhouden van de keuken en het bestellen van de boodschappen. De werktijden zijn ’s avonds van 16:00-19:00 uur.


Kortom, een veelzijdige en betekenisvolle functie waarin je al je capaciteiten kwijt kan en écht iets kan betekenen voor een ander! Lijkt jou dit een leuke uitdaging? Solliciteer dan direct.

Thuis bij Reinaerde de Selma Lagerlöfweg

Locatie de Selma Lagerlöfweg is een woonlocatie voor volwassen cliënten met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en lichamelijke beperking (LG). De leeftijd van de cliënten ligt tussen de 30 en 70 jaar. Op dit moment wonen er 26 cliënten bij de Selma Lagerlöfweg. De ondersteuning die geboden wordt is individueel gericht (maatwerk) en kan liggen op het gebied van ADL, in het bieden van structuur en overzicht op de dag en individuele begeleiding m.b.t. werk, sociale contacten of vrije tijd.


Op de Selma Lagerlöfweg werken we in wisselende diensten, 7 dagen per week inclusief actieve nachtdiensten. De Selma Lagerlöfweg ligt in Woerden, nabij het winkelcentrum Snel en Polanen, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en vlakbij de stad. Elke cliënt heeft zijn eigen kamer en sanitair. Daarnaast zijn er twee gedeelde huiskamers waar cliënten elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen eten. Naast het hoofdgebouw, waar 22 cliënten wonen. Is er een nevenvestiging waar vier cliënten wonen die zelfstandiger zijn maar wel gebruik kunnen maken van de 24 uur zorgverlening.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren wij graag binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Omdat jouw inzet prijzenswaardig is, kun je in elk geval rekenen op:

  • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
  • Een contract voor onbepaalde tijd (uren in overleg)
  • Een salaris van maximaal € 2524,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 20) en natuurlijk 8% vakantiegeld
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling van extra verlof

Jouw talent als Groepsassistent

Je betekent graag iets voor een ander en ziet mogelijkheden.
Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je/ben je:

  • Een diploma van een afgeronde relevante Mbo opleiding op minimaal niveau 1
  • Flexibel en kan je adequaat inspelen op verschillende vragen en situaties. Bij afwijkingen en problemen zoek jij de verantwoordelijke begeleiders/managers op om een melding te maken
  • Sociaal vaardig, hulpvaardig en respectvol in de omgang met cliënten en collega’s

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega’s. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet! Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Petra van der Haven, Regiebegeleider, via 0348-405350. Na een eerste gesprek, nodigen wij je graag uit om een keer mee te lopen op de Selma Lagerlöfweg! Zo kunnen wij elkaar beter leren kennen en ontdekken of wij een match zijn!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar