Skip to content

Gedreven Specialistisch Begeleider, Utrecht, Musicallaan, 32-36 uur

Nederland, Utrecht, UtrechtBegeleider

Jij zet je (samen met je collega’s) in om 24 bewoners hun eigen leven vorm te laten geven. Samen met het team bouw jij in deze uitdagende en afwisselende functie aan een veilig thuis voor onze cliënten met NAH. Dit alles doe je op basis van gelijkwaardigheid. Je coacht het team in het leveren van maatwerk en gaat in je werk uit van de mogelijkheden.

Als specialistisch begeleider vul jij je dag met 4 belangrijke hoofdtaken:

 • Je hebt op regelmatige basis individuele gesprekken met je collega’s om hen te helpen ontwikkelen en methodisch te werken. Je stelt met hen ontwikkeldoelen op die je ook met hen evalueert en je bespreekt lastige situaties om te zoeken naar het waarom achter het gedrag dat je ziet. Hierin word je ondersteund door je manager en collega’s gedragskundigen.
 • Je bent in staat een prettig pedagogisch leefklimaat in de praktijk te brengen zodat je collega-begeleiders het goede voorbeeld kunnen volgen. Door zelf ook mee te werken (+/- 16 uur p/w) houd je de verbinding met de cliëntgebonden zorg en kan je de behandelplanning beter faciliteren en de persoonlijk begeleiders ondersteunen dit op een passende manier vorm te geven. Daarnaast heb je een belangrijke rol in de overlegstructuur op de locatie (voorbereiden, voorzitten) etc.
 • Je bent betrokken bij de roostering zodat je kan zorgen voor een goede personele bezetting op basis van de ondersteuningsbehoeften van de cliënten. Ook ben je betrokken bij de werving van nieuwe medewerkers waarbij je zicht hebt op de benodigde competenties die aansluiten op de behoeften van de cliënt.
 • Je hebt regelmatig overleg met de manager en gedragskundige om het begeleidingsklimaat te bespreken en op een goede manier in te richten.

Thuis bij Reinaerde de Musicallaan

Locatie de Musicallaan in Utrecht is een woonlocatie voor volwassen cliënten met niet aangeboren hersenletsel (NAH). De leeftijd van de cliënten ligt tussen de 30 en 75 jaar. Er wonen 24 bewoners op de Musicallaan. De ondersteuning die geboden wordt is individueel gericht (maatwerk) en kan liggen op het gebied van ADL, in het bieden van structuur en overzicht op de dag en individuele begeleiding m.b.t. werk, sociale contacten of vrije tijd. Naast NAH is er in sommige gevallen ook sprake van bijkomende problematiek zoals psychiatrie en verslaving. Op de locatie is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. 's Nachts wordt er met een slaapdienst gewerkt. Je werkt met 15 collega's samen in een, zelfstandig, taakvolwassen maar ook ontwikkelend team. Wil je meer informatie over locatie de Musicallaan klik dan hier . Voor wat NAH betekend in het leven en als proffesional kijk dan deze filmpjes.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Geen gedoe maar een contract voor onbepaalde tijd voor 32-36 uur per week
 • Een salaris van maximaal € 3.452,- bruto per maand (op basis van 36 uur (FWG 45) en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8.33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen

Jouw talent als Specialistisch Begeleider/Teamcoach

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Als specialistisch begeleider, heb/ben je ook:

 • Minimaal in het bezit van een diploma van een relevante hbo-opleiding of hbo- werk- en denkniveau
 • Aantoonbare ervaring op het gebied van team coaching
 • Bereid om te werken in een onregelmatig dienstrooster
 • Natuurlijke interesse in en ervaring met de doelgroep NAH
 • Een stevige en sociale persoonlijkheid met levenservaring, je weet te allen tijde rust en overzicht te bewaren
 • Bereid te denken in mogelijkheden, waar dit niet altijd vanzelfsprekend is
 • Een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet! Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag of wil je sparren of deze functie en locatie iets voor je kan zijn? Neem dan contact op met Michiel Heinsbroek, manager Musicallaan via telefoonnummer: 06 53203834.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar