Skip to content

Gedreven Regiebegeleider, Musicallaan, 28-32 uur per week

Nederland, Utrecht, UtrechtBegeleider

Jij zet je (samen met je collega’s) in om 24 bewoners hun eigen leven vorm te laten geven. Samen met het team bouw jij in deze uitdagende en afwisselende functie aan een veilig thuis en begeleid en verzorg je de cliënten. Als persoonlijk begeleider draag je een eigen caseload en ben je een belangrijk aanspreekpunt voor de individuele bewoner en zijn netwerk. Dit alles doe je op basis van gelijkwaardigheid. Je levert maatwerk en gaat in je werk uit van de mogelijkheden.

Hoe je als Regiebegeleider positieve energie brengt

Of je nu ochtenddienst hebt of avonddienst; je maakt er iets van, voor iedereen. Tijdens de dienst ondersteun je de bewoners in de verzorging en ADL en bied je een luisterend oor en oprecht advies. Je voert individuele gesprekken en werkt gemaakte afspraken uit in het ondersteuningsplan. Wat je ook doet, de mensen die je begeleidt staan centraal! Je werkt nauw samen met je collega's en samen draag je zorg voor een prettige leefomgeving voor alle bewoners.

Waar houd je je onder meer mee bezig?

Tijdens je diensten bied je de dagelijkse zorg en begeleiding aan de bewoners. Je draagt een eigen caseload, schrijft de individuele ondersteuningsplannen en brengt deze tot uitvoering. Binnen het team heb je een sturende rol, je neemt de verantwoordelijkheid in je eigen teamtaak en de ondersteunt je collega’s hierin.

Thuis bij Reinaerde de Musicallaan

Locatie de Musicallaan in Utrecht is een woonlocatie voor volwassen cliënten met niet aangeboren hersenletsel (NAH). De leeftijd van de cliënten ligt tussen de 30 en 75 jaar. Er wonen 24 bewoners op de Musicallaan. De ondersteuning die geboden wordt is individueel gericht (maatwerk) en kan liggen op het gebied van ADL, in het bieden van structuur en overzicht op de dag en individuele begeleiding m.b.t. werk, sociale contacten of vrije tijd. Naast NAH is er in sommige gevallen ook sprake van bijkomende problematiek zoals psychiatrie en verslaving. Op de locatie is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. 's Nachts wordt er met een slaapdienst gewerkt. Je werkt met 15 collega's samen in een, zelfstandig, taakvolwassen maar ook ontwikkelend team. Wil je meer informatie over locatie de Musicallaan klik dan hier . Voor wat NAH betekend in het leven en als proffesional kijk dan deze filmpjes.

https://www.youtube.com/watch?v=gvboKpRGjnQ

https://www.youtube.com/watch?v=roR-AhMbjbE

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Geen gedoe maar een contract voor onbepaalde tijd voor 28-32 uur per week
 • Een salaris van maximaal € 3154,- bruto per maand (op basis van 36 uur (FWG 40) en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8.33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen

Jouw talent als Regiebegeleider

Jij betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Wat je in ieder geval voor deze functie meeneemt zijn:

 • Minimaal een afgeronde mbo 4 opleiding (bijvoorbeeld MZ, persoonlijk begeleider of SPW)
 • Ervaring met de doelgroep (NAH) is een pré
 • Kennis en/of ervaring met verslaving en psychiatrie
 • Je kan professioneel omgaan met moeilijk verstaanbaar gedrag en het onderscheid maken tussen je eigen normen en waarden en die van de cliënt
 • Je signaleert knelpunten en bent proactief in het vinden van oplossingen
 • Je bent bereid om te werken in een onregelmatig dienstenpatroon

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij weleens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Michiel Heinsbroek 06-53203834 Specialistisch begeleider bij de Musicallaan. We zien je sollicitatie graag tegemoet voor 1 juni 2022.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar