Gedreven Persoonlijk Begeleider C, NAH, LB, Jongeren, Volwassenen, Merenhof, 24-36 uur

Nederland, Utrecht, AbcoudeBegeleider

Ben jij een gedreven Persoonlijk Begeleider en zoek je een (andere) leuke werkplek? Bij de Merenhof kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden!

Hoe je als Persoonlijk Begeleider positieve energie brengt

Als Persoonlijk begeleider coördineer je de totale zorg- en dienstverlening aan 29 cliënten die Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) hebben opgelopen en/of een lichamelijke beperking hebben in combinatie met een ontwikkelachterstand.


Je stelt ondersteuningsplannen op, evalueert en bewaakt de voortgang. Je ondersteunt de cliënten in hun woonsituatie gericht op het ontwikkelen van zelfredzaamheid, sociale en praktische vaardigheden, het gevoel van eigenwaarde het maken van eigen keuzes, maatschappelijke en sociale participatie. Je voert persoonlijke gesprekken met cliënten en/of vertegenwoordiger en werkt nauw samen met het netwerk van de cliënt. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van (alle risicovolle en voorbehouden) handelingen en processen op de locatie en de daarbij komende contacten met gedragskundige, huisarts en andere disciplines.


Werkzaamheden tijdens een dienst bestaan uit ADL verzorging. Diplomering als VIG-er/Verpleegkundige is een pré. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het team en het verder implementeren van het methodisch kader LG (N)AH. Ook neem je deel aan werkgroepen binnen de locatie en/of Reinaerde. Je signaleert knelpunten en bent proactief in het vinden van oplossingen.

Thuis bij Reinaerde de Merenhof

De Merenhof is een centraal gelegen woonlocatie. Goed bereikbaar met de auto en ov (20 min vanaf zowel Utrecht Centraal als Amsterdam Centraal). Er wonen 29 jongeren en volwassenen die Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) hebben opgelopen of een lichamelijke beperking in combinatie met een ontwikkelingsachterstand hebben.


Beelden zeggen soms meer dan woorden. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze locatie neem dan een kijkje:

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

  • Continue ontwikkelingsmogelijkheden om jouw ambitieuze persoonlijkheid te voeden
  • Geen gedoe, maar een contract voor onbepaalde tijd voor 24-36 uur per week
  • Een salaris van maximaal €2.993,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 40) een eindejaarsuitkering van 8,33% en natuurlijk 8% vakantiegeld)
  • Ook geldt de onregelmatigheidstoeslag conform CAO Gehandicaptenzorg
  • Wij werken met zelf roosteren, d.w.z. dat jij zelf grote invloed hebt op je dienstenpatroon
  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof

Jouw talent als Persoonlijk Begeleider

Jij betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Wat je in ieder geval voor deze functie meeneemt zijn:

  • Minimaal een relevante afgeronde Mbo 4 of Hbo-opleiding zoals bijvoorbeeld Verpleegkunde, MZ, Social Work, Persoonlijk Begeleider of SPW
  • Je haalt energie uit het werken met mensen, die door hun beperking jouw ondersteuning en nabijheid nodig hebben
  • Je signaleert knelpunten en bent proactief in het vinden van oplossingen
  • Je bent bereid om te werken in een onregelmatig dienstenpatroon. (nb. Wij hebben vaste nacht medewerkers)

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij weleens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Jeffrey Kroon, Adviseur Werving en Selectie, jkroon@reinaerde.nl. We zien je sollicitatie graag tegemoet en nemen dan zo spoedig mogelijk contact op!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar