Skip to content

Gedragskundige: werken met volwassenen met verstandelijke beperking, Den Dolder, uren in overleg

Nederland, Utrecht, Zeist e.o.Behandelaar

Ben je klaar voor de start als gedragskundige of juist al langer aan het werk en toe aan een volgende stap? Sta je stevig in je schoenen en wil je een bijdrage leveren aan het regionale expertiseteam van Reinaerde in Zeist e.o., pak dan je kans en solliciteer op deze uitdagende functie!

Positieve energie

We zijn op zoek naar een gedragskundige (orthopedagoog en/of psycholoog) voor het regionale expertiseteam. Je bent onderdeel van het team op Dennendal in Den Dolder, waar diverse vormen van begeleiding en behandeling worden geboden. Je werkt samen met collega gedragskundigen en managers rond de begeleidingsvraag van volwassenen met een verstandelijke beperking. We zijn op zoek naar iemand met positieve energie. Binnen de vakgroep hechten we veel waarde aan samenwerken en professionalisering. We zoeken samen met andere disciplines naar de best passende ondersteuning van de cliënt. Als gedragskundige bij Reinaerde krijg je werkbegeleiding en ondersteuning van een ervaren GZ-psycholoog.

Dienstverlening in Zeist e.o.

Dennendal in Den Dolder bestaat ​​uit een verzameling van woningen en dagbestedingen in een beschutte omgeving, midden in het groen. De doelgroep bestaat uit cliënten met een ernstig verstandelijke beperking (EVB), matig verstandelijke beperking (MVB) en licht verstandelijke beperking (LVB) met bijkomende psychiatrische aandoeningen. De leeftijden variëren tussen 16 en 95 jaar.

Visie en missie

Binnen Reinaerde vinden we het belangrijk dat ieder mens gezien en gehoord wordt. We hechten daarom waarde aan het opbouwen van een ondersteuningsrelatie waarbij cliënten zich veilig en gewaardeerd voelen. We bieden cliënten een betekenisvolle dag die is afgestemd op behoeften, eigenheid en talenten. Passend bij de zorgvraag van de cliënten vormen methodieken als Triple-C en Urlings de basis van ons handelen. Hierdoor is de context passend bij de behoeftes van de cliënt, waardoor zij een prettig leven hebben. Er is veel ervaring en expertise in het team van begeleiders, meewerkend teamcoaches, behandelaren en managers. We hebben diverse collega's die opgeleid zijn als coach, zij zijn aanjagers van het methodisch handelen en houden ons in het werk op een fijne manier scherp. Hiernaast worden regelmatig ervaringen uitgewisseld met zorgpartners in ons netwerk.

Waardering bij Reinaerde

We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen. Je kan bij Reinaerde echt jezelf zijn. Je kan rekenen op:

 • Een contract voor onbepaalde tijd, uren in overleg
 • Een motiverende werkplek, vol kansen om jezelf te blijven ontwikkelen
 • De mogelijkheid om kennis en vaardigheden op te doen met de methodieken Triple C en Urlings
 • Doorgroeimogelijkheden tot gezondheidspsycholoog of orthopedagoog generalist
 • Opties voor het behalen van de Basis Aantekening Orthopedagogische/Psychologische Diagnostiek
 • Een salaris van maximaal € 4905,- o.b.v. 36 uur (FWG 60) volgens cao-gehandicaptenzorg
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Het maken van je eigen planning, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen

Talenten gedragskundige

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt altijd naar kansen en mogelijkheden. Om als gedragskundige het verschil te maken, heb je:

 • Een afgeronde opleiding tot orthopedagoog of psycholoog
 • Een stevige persoonlijkheid, je staat open voor ideeën en denkt mee over verbetering
 • Relevante ervaring met werkzaamheden als beeldvorming en diagnostiek
 • Een positieve instelling
 • De mogelijkheid om je te blijven richten op de begeleiding van de cliënt, ook als dat minder vanzelfsprekend lijkt
 • Een flinke dosis lef en enthousiasme, waarmee je anderen meekrijgt
 • De kracht om sensitief te zijn de gevoelens en behoeftes van jezelf en anderen te onderkennen
 • Flexibiliteit en zelfstandigheid

Betekenis Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werken en wonen. Dit doen we in de omgeving van de provincie Utrecht. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Op deze manier dragen wij bij aan de kwaliteit van bestaan ​​van mensen met een beperking. Dat is waar wij voor staan. Samen met cliënten, hun familie, onze collega’s en andere zorgpartijen zijn wij constant in ontwikkeling.

Kansen zien in elke beperking

Dan pas je bij Reinaerde! Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Wij nodigen jou graag uit voor een ontmoeting met een van de gedragskundigen en een manager. Zo kun jij al je vragen stellen en kunnen wij enthousiast meer vertellen over de bijzondere groep mensen waar wij mee werken. We zien je reactie graag tegemoet!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar