Skip to content

Gedragskundige voor volwassenen met een verstandelijke beperking, Veenvallei, 32 uur

Nederland, Utrecht, VeenvalleiBehandelaar

Sta jij stevig in je schoenen als gedragskundige en wil je een bijdrage leveren aan het regionale expertiseteam van Reinaerde in Veenvallei. Pak dan je kans en solliciteer op deze uitdagende functie!

Hoe je een positieve bijdrage levert

We zijn op zoek naar een Gedragskundige voor het regionale expertiseteam in gebied Veenvallei. Je bent met name werkzaam op verschillende locaties zoals woningen en dagbestedingen waar diverse vormen van begeleiding en behandeling worden geboden. Je werkt samen met collega gedragskundigen en managers rond volwassenen met een variërende ondersteuningsvraag.


We zijn een enthousiast team en zijn op zoek naar positieve energie, betrokkenheid en doorzettingsvermogen. Binnen de vakgroep hechten we veel waarde aan samen werken en leren, professionalisering en het zoeken naar verbeterkansen om in samenwerking met andere disciplines de zorg voor onze cliënten te optimaliseren. Je werkt samen in een multidisciplinair team rondom de cliënt. Als Gedragskundige bij Reinaerde krijg je werkbegeleiding en ondersteuning van een GZ-Psycholoog. Kernwaarden zijn: Professioneel (vakmanschap) Respectvol (naar cliënten en medewerkers) en Ondernemend (proactieve /positieve houding, we staan open voor nieuwe ontwikkelingen).

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Een motiverende werkplek, vol kansen om jezelf te blijven ontwikkelen
 • Een salaris van maximaal € 4905,- o.b.v. 36 uur (FWG 60) volgens cao-gehandicaptenzorg en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Het maken van je eigen planning, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen

Jouw talent als Gedragskundige

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Om als Gedragskundige het verschil te maken, heb je:

 • Een afgeronde opleiding tot basis psycholoog of orthopedagoog
 • Relevante werkervaring met werkzaamheden als beeldvorming, diagnostiek, het ondersteunen van begeleidingsteams, en het enthousiasmeren in methodisch werken is een pré
 • Een positieve instelling, waarmee je denkt in kansen in plaats van problemen
 • Je kan een verbeterslag inzetten met positieve energie, betrokkenheid en doorzettingsvermogen
 • Een flinke dosis lef en enthousiasme, waardoor je anderen meekrijgt
 • Flexibiliteit en zelfstandigheid

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld, in het klein en in het groot.

Voor vragen is er de mogelijkheid om contact op te nemen met Anna Sophia Dijkstra, manager behandelaren, via adijkstra@reinaerde.nl of telefonisch op nummer 06-12158495.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar