Skip to content

Gedragskundige (orthopedagoog of psycholoog), Utrecht & Weidegebied, uren in overleg

Nederland, Utrecht, UtrechtBehandelaar

Ben jij op zoek naar een uitdagende en veelzijdige baan, waarin continu jouw expertise op de proef wordt gesteld? Wil jij bijdragen aan de kwaliteit van bestaan bij ouder wordende cliënten met een lichte of matige verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel? Lees dan snel verder!


Hoe je als Gedragskundige een positieve bijdrage levert

Als gedragskundige haal jij energie uit het indiceren van enkelvoudig psychologische en/of pedagogische diagnostiek en beeldvorming die leidt tot inzicht in  (ondersteunings)behoeften, mogelijkheden, persoonlijk functioneren en competenties van cliënten met een lichte of matige verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Vanuit deze rol draag jij bij aan de kwaliteit van bestaan van ouder wordende cliënten met bijkomende problematiek. Hoe je dit precies doet? Daar weet jij als vakspecialist gelukkig alles van!


Jij weet als geen ander hoe belangrijk het is om advies op maat te geven en teams te coachen bij het opstellen, plannen, uitvoeren en evalueren van de begeleiding en behandeling, zodat methodisch handelen wordt opgenomen in de ondersteuningsactiviteiten. Je behandelt cliënten individueel of in groepsverband. Hierbij ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van dossiers. Dit maakt dat jij als professional tijdig en adequaat analyse- en behandelgegevens weet vast te leggen en zicht houdt op de inhoudelijke kwaliteit. Ook is er de mogelijkheid om zelf diagnostiek te doen.


Ook ben jij als Gedragskundige onderdeel van een multidisciplinair team, bestaande uit verschillende behandelaars. Samen werken wij aan een op maat gericht totaalplan, waarbij continu wordt gezicht naar een verbetering van de zorgvraag. Vanuit jouw expertise weet jij ontwikkelingen binnen jouw vakgebied te vertalen naar praktische handvatten en protocollen.


Als gedragskundige B krijg je werkbegeleiding van een GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist (regiebehandelaar), daarnaast wordt je ondersteund door een buddy-collega om te sparren en je de werkzaamheden eigen te maken. Je komt in een opbouwend team van jonge behandelaren waarin we openheid en elkaar helpen belangrijk vinden en nieuwe expertise en inzichten altijd welkom zijn!


Kortom, een uitdagende en veelzijdige functie waarbij je al je capaciteiten kunt benutten en van grote betekenis kan zijn voor de cliënten binnen Reinaerde. Lijkt jou dit een leuke uitdaging? Solliciteer dan direct!


Hoe we je waarderen bij Reinaerde

We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Een contract voor onbepaalde bepaalde tijd, uren in overleg
 • Een motiverende werkplek, vol kansen om jezelf te blijven ontwikkelen
 • Een salaris van maximaal € 4.799,- bruto per maand op basis van 36 uur per week (FWG 60) volgens cao-gehandicaptenzorg
 • Natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof

Jouw talent als Gedragskundige

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Om als Gedragskundige het verschil te maken, beschik je over:

 • Een Relevante opleiding gevolgd op universitair niveau, bijvoorbeeld Psychologie of Orthopedagogiek
 • Een inschrijving als psycholoog (NIP) en/of orthopedagoog (NVO).
 • Basisaantekeningen op het gebied van diagnostiek en/of behandeling.
 • Kennis en ervaring opgedaan als gedragskundige, waarbij ervaring met mensen met een verstandelijke beperking een pré is
 • Analytisch denkvermogen, creativiteit en een probleemoplossend vermogen
 • Sterke sociale vaardigheden, flexibiliteit en zelfstandigheid
 • Een positieve instelling, waarmee je denkt in kansen in plaats van problemen


De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt voorop.


Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet! Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Neem dan contact op met Geert-Jaap Welsing, Gedragskundige via 06-20050669. Voor overige vragen is er de mogelijkheid om contact op te nemen met Heidi Geitenbeek, Manager via hgeitenbeek@reinaerde.nl of telefonisch via 06-83999036.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar