Skip to Content

Gedragskundige Kinderen tot Ouderen, LVB tot EMB, 24-36 uur

Nederland, Utrecht, NieuwegeinBehandelaar

Ben jij een gedragskundige die graag met een diverse doelgroep werkt? Heb je affiniteit met de gehandicaptenzorg van Kinderen & Jongeren, volwassenen en/of ouderen, van LVB tot EMB? Wil je samen met ons onderzoeken welke doelgroep het beste aansluit bij jouw expertise? Sta je stevig in je schoenen en wil je een bijdragen leveren aan het regionale expertiseteam van Reinaerde in Lekstroom, pak dan je kans en solliciteer op deze uitdagende functie! Wij kijken uit naar jouw sollicitatie.

Hoe je een positieve bijdrage levert

We zijn op zoek naar een Gedragskundige voor het regionale expertiseteam in Lekstroom. Je bent met name werkzaam in IJsselstein, Nieuwegein en Houten, waarbij diverse vormen van begeleiding en behandeling worden geboden. Wat het werk als gedragskundige bij Reinaerde zo leuk maakt, is dat je veel verschillende cliënten kunt ondersteunen met uiteenlopende problematieken en in verschillende levensfases. Van zeer jonge kinderen tot ouderen. Daarbij werk je nauw samen met collega gedragskundigen, begeleiders, managers, ouders en/of verwanten..

We zijn een enthousiast team en zijn op zoek naar positieve energie, betrokkenheid en doorzettingsvermogen. Binnen de vakgroep hechten we veel waarde aan samenwerken en leren, professionalisering en het zoeken naar verbeterkansen om in samenwerking met andere disciplines de zorg voor onze cliënten te optimaliseren. Als Gedragskundige bij Reinaerde krijg je werkbegeleiding en ondersteuning van een ervaren GZ-Psycholoog.
Kernwaarden zijn: Professioneel (vakmanschap), Respectvol (naar cliënten en medewerkers) en Ondernemend (proactieve /positieve houding, we staan open voor nieuwe ontwikkelingen).
Kortom wij zijn op zoek naar een collega met een hart voor zijn of haar vak en die samen met ons een bijdrage wil leveren aan het hebben van een goed en betekenisvol leven voor mensen met een beperking.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Een contract voor onbepaalde bepaalde tijd uren bespreekbaar tussen de 24 en 36 uur per week..
 • Een motiverende werkplek, vol kansen om jezelf te blijven ontwikkelen
 • Een salaris van maximaal € 4799,- o.b.v. 36 uur (FWG 60) volgens cao-gehandicaptenzorg en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Het maken van je eigen planning, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen

Jouw talent als Gedragskundige

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Om als Gedragskundige het verschil te maken, heb je:

 • Een Relevante opleiding op universitair niveau. Bijvoorbeeld Psychologie Orthopedagogiek
 • Ingeschreven als psycholoog (NIP) en/of als orthopedagoog (NVO). Basisaantekeningen op het gebied van diagnostiek en/of behandeling.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring met werkzaamheden als beeldvorming, diagnostiek, het ondersteunen van begeleidingsteams, en het enthousiasmeren in methodisch werken. Hoewel nooit uitgeleerd, voel je je bekwaam en toegerust in je werk
 • Een positieve instelling, waarmee je denkt in kansen in plaats van problemen
 • Je kan een verbeterslag inzetten met positieve energie, betrokkenheid en doorzettingsvermogen
 • Een flinke dosis lef en enthousiasme, waardoor je anderen meekrijgt
 • Flexibiliteit en zelfstandigheid

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld, in het klein en in het groot. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Geert-Jaap Welsing Gedragskundige via telefoonnummer 06-20050669. Voor overige vragen is er de mogelijkheid om contact op te nemen met Heidi Geitenbeek, manager, via hgeitenbeek@reinaerde.nl of telefonisch op nummer 06-83999036.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar