Reinaerde - Gedragskundige IB De Heygraeff, Woudenberg, 24-36 uur
Overslaan naar content

Gedragskundige IB De Heygraeff, Woudenberg, 24-36 uur

Op locatie
 • Woudenberg, Utrecht, Nederland
€ 3.768 - € 5.477 per maandBehandelaar

Wij zijn op zoek naar een collega om ons team van behandelaren in Woudenberg te versterken! Op het terrein van de Heygraeff in Woudenberg is wonen en dagbesteding beschikbaar voor cliënten met een intensieve begeleidingsvraag. Deze bewoners hebben vaak een matige tot ernstige verstandelijke beperking en kunnen moeilijk verstaanbaar gedrag laten zien als er niet voldaan wordt aan de ondersteuningsbehoefte en de behoefte aan nabijheid. 


 Je bent als gedragskundige de spin in het web tussen de cliënt en het multidisciplinair begeleidingssysteem om de client heen. Je vormt een driehoek met de manager van de woning of dagbesteding en de begeleiders. Daarnaast werk je vaak ook multidisciplinair samen met collega’s met een medische of paramedische achtergrond. Ben jij op zoek naar een uitdagende en veelzijdige baan, in een fijn team dat zich graag door ontwikkelt en waar nauw samengewerkt wordt? 

Pak dan je kans en solliciteer!


Jij krijgt energie van het ontdekken van behoeften, competenties en mogelijkheden voor bewoners met een intensieve ondersteuningsvraag. Daarbij vind je het leuk om advies op maat te geven en teams te adviseren bij het opstellen, plannen, uitvoeren en evalueren van de begeleiding en behandeling. Hierbij ben jij eindverantwoordelijk voor de dossiers, die multidisciplinair bijgehouden worden. Dit maakt dat jij als professional tijdig en adequaat analyse- en behandelgegevens weet vast te leggen en zicht houdt op de inhoudelijke kwaliteit. Bij het werk als gedragskundige hoort ook het indiceren van psychologische en/of pedagogische diagnostiek en behandeling door verschillende specialisten die aansluiten bij de (ondersteunings-) behoeften, mogelijkheden en persoonlijk functioneren en competenties van onze bewoners.


Je werkt op de Heygraeff met een team van gedragskundigen, waardoor je elkaar gemakkelijk kunt vinden voor sparren, samenwerking en gezelligheid. Als gedragskundige krijg je werkbegeleiding van een GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist (regiebehandelaar). Daarnaast word je ondersteund door een buddy-collega om te sparren en je de werkzaamheden eigen te maken. Je komt in een opbouwend team van behandelaren waarin we openheid en elkaar helpen belangrijk vinden en nieuwe expertise en inzichten altijd welkom zijn! We hebben maandelijks intervisie en elkaar hulp vragen zien we als een kracht.

Dit ga je doen

 • Indiceren van enkelvoudig psychologische en/of pedagogische diagnostiek
 • Je zorgt ervoor dat alle cliënten zoveel mogelijk de zorg krijgen die ze nodig hebben. Je bewaakt de ondersteuningsplancyclus en zorgt voor actuele en concrete begeleidingsadviezen
 • Je bent de vraagbaak voor de begeleiders op dagbesteding en woningen in zorg-gerelateerde vraagstukken
 • Je adviseert en coacht de teams bij het opstellen, plannen, uitvoeren en evalueren van de begeleiding en behandeling
 • Je legt tijdig en adequaat analyse- en behandelgegevens vast en houdt zicht op de inhoudelijke kwaliteit

Dit heb je nodig

 • Een relevante universitaire opleiding, zoals Psychologie of Orthopedagogiek
 • Een basisaantekening Psychodiagnostiek is een grote pré
 • Ervaring in het werken met volwassenen met een beperking is een pré
 • Stressbestendige en flexibele werkhouding (je moet adhoc en flexibel kunnen reageren op soms ingewikkelde vraagstukken)
 • Je bent een teamspeler die goed hoofd- en bijzaken kan onderscheiden en beschikt over coachende vaardigheden

Dit krijg je van ons

 • Een contract voor onbepaalde tijd, uren in overleg
 • Een motiverende werkplek in een team met een mix van net afgestudeerden en ervaren collega’s, vol kansen om jezelf te blijven ontwikkelen
 • Een salaris van minimaal € 3.768,- maximaal € 5.477,- bruto per maand (m.i.v. 01-06-2024) op basis van 36 uur per week (FWG 60) volgens cao-gehandicaptenzorg
 • Natuurlijk 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengt

Nieuwsgierig?

Solliciteer dan direct. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Liselotte Klein, manager behandelaren via T 06-58975892.

Omdat wij onze nieuwe collega's graag zelf werven, hoeven bureaus geen kandidaten voor te stellen.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar