Skip to content

Gedragskundige C, GZ-psycholoog/Orthopedagoog-Generalist, Lekstroom, 24 uur

Nederland, Utrecht, LekstroomBehandelaar

Wij zijn op zoek naar een Gedragskundige C (GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist) die stevig in zijn of haar schoenen staat. Wil jij een bijdrage leveren aan het regionale expertiseteam van Reinaerde in het gebied Lekstroom, pak dan je kans en solliciteer op deze uitdagende functie!

Hoe je een positieve bijdrage levert

We zijn op zoek naar een Gedragskundige voor het regionale expertiseteam in Lekstroom. Je bent werkzaam in IJsselstein, Nieuwegein en Houten, waar diverse vormen van begeleiding en behandeling worden geboden. Je werkt samen met collega gedragskundigen en managers rond kinderen, volwassenen en ouderen met een intensieve ondersteuningsvraag.


We zijn een enthousiast team met positieve energie, betrokkenheid en doorzettingsvermogen. Binnen de vakgroep hechten we veel waarde aan samen werken en leren, professionalisering en het zoeken naar verbeterkansen om in samenwerking met andere disciplines de zorg voor cliënten te optimaliseren. Als Gedragskundige C behandel je cliënten individueel en in groepsverband. Daarnaast geef je functionele richtlijnen, inhoudelijke instructies en werkbegeleiding aan gedragskundigen A en B. Uiteraard leg je alle analyse- en behandelgegevens correct en tijdig vast ten behoeve van dossiervorming. Dit maakt waar jij energie van krijgt!


Kernwaarden zijn: Professioneel (vakmanschap), Respectvol (naar cliënten en medewerkers) en Ondernemend (proactieve/ positieve houding, we staan open voor nieuwe ontwikkelingen).


Ben jij een enthousiaste Gedragskundige die samen met ons de beste expertise wil bieden en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan maken wij graag kennis met jou!

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Een motiverende werkplek, vol kansen om jezelf te blijven ontwikkelen
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd
 • Een salaris van maximaal € 5772,- o.b.v. 36 uur (FWG 65) volgens cao-gehandicaptenzorg en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Het maken van je eigen planning, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen

Jouw talent als Gedragskundige C

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Om als Gedragskundige C het verschil te maken, heb je:

 • Een afgeronde relevante opleiding op universitair niveau. Je bent BIG-geregistreerd, ingeschreven als gezondheidszorgpsycholoog (NIP) en/of als orthopedagoog-generalist (NVO)
 • Aanvullende en vervolgopleidingen op het gebied van diagnostiek en / of behandeling
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring met actieve kennis van ontwikkelingen, regelgeving en wetenschappelijk ontwikkelingen in het vakgebied en de praktische toepasbaarheid in relatie tot de zorgvraag
 • Een positieve instelling, waarmee je denkt in kansen in plaats van in problemen
 • Je kan een verbeterslag inzetten met positieve energie, betrokkenheid en doorzettingsvermogen
 • Een flinke dosis lef en enthousiasme, waardoor je anderen meekrijgt
 • Flexibiliteit en zelfstandigheid

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en stellen daarbij altijd de cliënt centraal

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld, in het klein en in het groot. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Geert-Jaap Welsing, Gedragskundige C, via gwelsing@reinaerde.nl of telefonisch op nummer 06 - 20050669. Voor overige vragen is er de mogelijkheid om contact op te nemen met Heidi Geitenbeek, manager, via hgeitenbeek@reinaerde.nl of telefonisch op nummer 06-83999036.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar