Skip to content

Gastvrouw/heer, Utrecht, maximaal 10 uur

Nederland, Utrecht, UtrechtStafmedewerker

Lijkt het jou leuk om mee te bouwen aan een nieuwe locatie voor onze doelgroep LVB+ in Utrecht.

Vind jij het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat alle praktische zaken op een locatie geregeld zijn? Werk je gestructureerd en vind je het prettig om te ondersteunen bij huishoudelijke taken? Lees dan verder want wij zoeken jou!

Benieuwd met welke doelgroep je gaat werken?Hoe je als gastvrouw/heer positieve energie brengt

Je vindt het fijn om betekenisvolle zaken op te pakken zoals; hulp bij de maaltijden, bestellen van boodschappen, schoonhouden van de huiskamers, opruimen van de was. Je werktijden zijn in overleg. Je starttijd ligt tussen 9 en 10 uur in de ochtend tot ongeveer 14 uur.
Deze functie is interessant als je nog studeert of als je nog geen baan hebt maar wel opzoek bent of misschien ben je wel aan het oriënteren om weer aan het werk te gaan? Kortom alle redenen om zo spoedig mogelijk te reageren op deze leuke, leerzame en veelzijdige functie.
Voor ons is het vooral belangrijk wie je bent en of we goed bij elkaar passen!


De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • Als gastvrouw/heer ondersteun je bij de dagelijkse activiteiten, waarbij je een belangrijke rol hebt in het schoonhouden van de algemene huiskamers met bijbehorende keuken.

Daarnaast heb je de volgende taken:

 • Ondersteunen van cliënten bij de dagelijkse verzorging van de leefomgeving zowel individueel als op de groep
 • Ondersteunen bij het bereiden van maaltijden

Thuis bij Reinaerde de Reinoutdreef

In Overvecht aan de rand van het centrum van Utrecht ligt een appartementencomplex met op de 5e verdieping de locatie Reinoutdreef van Reinaerde. De locatie heeft 12 studio’s en 12 appartementen.


De appartementen en studio’s zijn onderverdeeld in drie woonunits met elk een eigen huiskamer. Op de 2e verdieping van het complex bevindt zich een gezamenlijke binnentuin.


Woonunit 1 bestaat uit 6 appartementen, 2 studio’s en een gezamenlijke woonkamer. De cliënten die hier wonen hebben behoefte aan nabijheid van de begeleiding en aan meer groepsgericht wonen. De gezamenlijke woonkamer is een ontmoetingsplek waar tijd en ruimte is voor gezamenlijk eten, voor koffiedrinken en het doen van een spelletje.


Woonunit 2 bestaat uit 6 studio’s, 2 appartementen en een gezamenlijke woonkamer. Er is ruimte voor de slaapwacht en de medicijn- en patchkast bevinden zich binnen deze unit. Binnen deze unit komen cliënten wonen die behoefte hebben aan zelfstandigheid.


Woonunit 3 bestaat uit 4 studio’s, 4 appartementen en een gezamenlijke woonkamer. De begeleidingsbehoefte van deze cliënten ligt tussen die van unit 1 en 2. De cliënten lopen via de ring over unit 1 of 2 naar hun eigen unit.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor maximaal 10 uur per week, verdeeld over 2 dagen
 • Een salaris van maximaal € 2524,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 20) en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve verzekering, waarbij je ook nog een bijdrage in je ziektekosten ontvangt
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen

Jouw talent als Gastvrouw/heer

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

 • Minimaal een relevante opleiding richting de zorg op niveau 1
 • Je kunt flexibel en adequaat inspelen op verschillende vragen en situaties. Bij afwijkingen en problemen wordt er een melding gedaan bij de verantwoordelijke begeleiders/managers
 • Je hebt sociale vaardigheden, bent hulpvaardig, respectvol en tactvol in de omgang met cliënten

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet voor 01-02-2023! Eerst nog een vraag? Dan kun je vóór 01-02-2023 contact opnemen met Nicole Methorst, specialistisch begeleidster via 06-51579974.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar