Skip to content

Fysiotherapeut, Den Dolder, 12-24 uur

Nederland, Utrecht, Den DolderBehandelaar

Ben jij een enthousiaste, gedreven fysiotherapeut en op zoek naar een leuke, afwisselende en uitdagende functie in de gehandicaptenzorg? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Voor gebied Zeist zijn wij op zoek naar een collega voor 12-24 uur per week in Den Dolder voor onbepaalde tijd. Zien wij jouw sollicitatie tegemoet?

Hoe je als Fysiotherapeut positieve energie brengt

Jij bent een fysiotherapeut met affiniteit voor het werken met volwassenen met een beperking. Samen met je collega’s wil jij de cliënten helpen bij de hulpvraag die ze hebben. Als fysiotherapeut bij Reinaerde is geen dag hetzelfde.


Aan de hand van een indicatie of verwijzing observeer, onderzoek en behandel je cliënten gericht op ontwikkeling, herstel of het voorkomen van achteruitgang en het bevorderen van de zelfstandigheid van de cliënt. Alles leg je vast in een behandel (deel)plan. De uitvoering van het behandel (deel)plan doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met je collega fysiotherapeuten, betrokken disciplines, begeleiders, ouders en/of verwanten. 

Je informeert of geeft instructies aangaande de behandeling, zodat het behandel (deel)plan geïntegreerd wordt in het dagelijks leven van de cliënt.

Je vindt het prettig om zowel zelfstandig als in multidisciplinair verband te werken binnen de eigen beroepsverantwoordelijkheid. Hierin stel je zelfstandig prioriteiten en los je dagelijkse problemen op.


We kijken naar ieders mogelijkheden en we moedigen mensen aan om telkens een stap(je) verder te gaan. Dat geldt voor mensen met een beperking, maar ook voor de medewerkers van Reinaerde. In gebied Zeist ontvangen cliënten met een beperking onze ondersteuning. Zij krijgen kwalitatief hoogwaardige ondersteuning van een stabiel en enthousiast team!

Kortom wij zijn op zoek naar een fysiotherapeut die met ons het verschil wil maken.

Thuis bij Reinaerde

Je komt in dienst bij Reinaerde, maar op dit moment zoeken wij versterking voor locatie Dennendal in Den Dolder. Dennendal is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving aan de rand van het dorp. Ongeveer 190 volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking, autismespectrum stoornis (ASS) en/of sociale emotionele problematiek, wonen en werken hier op een open instellingsterrein. 

Het ontwikkelingsniveau van onze cliënten is zeer divers. Er zijn twee locaties, de Reiger en de Driest, die ook vallen in het pakket.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 16-24 uur per week
 • Een salaris van maximaal € 4304,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 55) en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen

Jouw talent als Fysiotherapeut

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden.

Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega’s en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

 • Minimaal een HBO fysiotherapie diploma en je bent BIG en CKR geregistreerd
 • Ervaring met de doelgroep is een pré
 • Je werkt methodisch, bent proactief, hebt goede contactuele en communicatieve eigenschappen met een open houding voor ideeën en feedback
 • Je bent gericht op effectieve samenwerking en werkt graag in teamverband
 • Een flinke dosis humor

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega’s. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag voor 1 maart a.s. tegemoet. Eerst nog een vraag? Dan kan je contact opnemen met John Jalving, manager, telefoonnummer 06-511 245 14.

Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar