Skip to content

Flexibele Vakantiekrachten gezocht voor gebied Lekstroom (gehandicaptenzorg) uren vanaf 8 uur per week bespreekbaar

Nederland, Utrecht, Gebied LekstroomVakantiekracht

Heb jij zin om in de periode van April tot en met augustus aan de slag te gaan in de gehandicaptenzorg en ben je naast een harde werker ook een fijne, gezellige collega? Dan hebben wij de leukste vakantiebaan voor jou!

Hoe je als vakantiekracht positieve energie brengt

Als vakantiekracht in gebied Lekstroom kijken we samen welke werkzaamheden passend zijn bij jouw ervaring(en) en opleiding(en), zodat jij het beste uit jezelf kan halen. Om een beeld te geven van welke werkzaamheden er kunnen voorkomen kan je denken aan; alle facetten die horen bij het dagelijkse leven van de cliënten. Zo voer je gesprekken met cliënten, help je bij de verzorging, maak je een wandeling of verzin je een mooie activiteit. Heb je al enige ervaring in de zorg en volg je een zorg gerelateerde opleiding? Dan is er ook een mogelijkheid om ADL werkzaamheden te verrichten denk aan, wassen, aankleden tandenpoetsen enz. Zo heb je de kans om alles ook echt te ervaren. Je maakt op een mooie manier kennis met mensen met een beperking en leert ongelooflijk veel, elke dag weer.


Het doel van je werk is het ondersteunen van de cliënt bij zijn dagelijkse bezigheden, op zo’n manier dat de cliënt een prettige zomerse dag ervaart! Daarbij doe je veel ervaring op met verschillende doelgroepen omdat iedere cliënt zijn eigen achtergrond heeft. Zo werk je met cliënten met een verstandelijke beperking, autisme of cliënten met een niet aangeboren hersenletsel. Samen kijken we met jou wat het beste aansluit bij jouw wensen en ideeën en natuurlijk of dit aansluit bij de cliënten.


Kortom wij zijn op zoek naar toppers die ons in de vakantieperiode willen ondersteunen op een manier die bij jou past, zodat jij en de cliënten een mooie zomer ervaren!

Thuis bij Reinaerde gebied Lekstroom

Je komt als vakantiekracht flexibel te werken in gebied Lekstroom (IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Wijk bij Duurstede, Bunnik, Vijfheerenlanden en Lopik. In dit gebied kennen we meerdere zorglocaties van Reinaerde.

In de Lekstroom biedt Reinaerde ondersteuning aan ongeveer 400 cliënten in wonen, 500 in werk of dagbesteding en 300 in ambulante ondersteuning. Het aanbod wonen varieert van individueel wonen, geclusterd wonen tot groepswonen met 24 uurs begeleiding. Het aanbod werk en dagbesteding varieert van dagcentra tot werken in het groen of horeca.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

  • Een contract voor bepaalde tijd, uren in overleg
  • Een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring
  • Een afwisselende functie en een prettige werksfeer. Er is aandacht voor de cliënten en voor elkaar
  • Een leuke vakantiebaan met fijne collega’s waar je van kan leren

Jouw talent als vakantiekracht

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

  • Affiniteit met de doelgroep
  • Een open, leergierige houding
  • Je bent in staat je collega’s te enthousiasmeren om gezamenlijk voor de beste zorg te gaan
  • Een positieve cliëntgerichte werkhouding
  • Bereid te werken in een onregelmatig dienstenpatroon met uitzondering van nachtdiensten

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij wel eens een hele goede match kunnen zijn. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met het Planburo op telefoonnummer: 030-2299901 (telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 14:00 uur)
We zien je sollicitatie graag tegemoet!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar