Skip to content

Flexbegeleider kind- en jeugd en zorgonderwijsgroepen, Utrecht, minimaal 16 uur

Nederland, Utrecht, UtrechtBegeleider

Lijkt het jouw leuk om flexibel te werken op verschillende groepen binnen de zorg- en het onderwijs voor kinderen tussen de 3 en 18 jaar? Op dit moment zoeken wij een flexbegeleider bij Oikos Buiten en de zorgonderwijsgroepen voor minimaal 16 uur per week. Werk jij graag flexibel en met kinderen?! Lees dan verder.


Oikos Buiten is een kinderdagcentrum waar dagbehandeling en zorgonderwijs geboden wordt aan kinderen met een verstandelijke beperking en/of ontwikkelingsachterstand in de leeftijdscategorie van 3 tot 18 jaar. Oikos buiten bestaat uit 5 groepen. Dit zijn jonge kindgroepen (Flamingo en Tukan), welke meer schoolvoorbereidend zijn en ook zorgonderwijsgroepen. Deze groepen zijn de brug tussen het onderwijs en het kinderdagcentrum. Deze zorgonderwijsgroepen functioneren binnen het Zeer Moeilijk Lerend onderwijs in Kanaleneiland. Op de groepen wordt gewerkt met LACCS, Plancius en ‘Ervaar het maar’. Afhankelijk van je wensen qua uren aantal werk je voor je eerste flexopdracht minimaal 3 maanden op deze locatie. Je werktijden op deze groepen liggen overdag door de weeks tussen 08:00 – 16:30 uur. Mocht je op andere locaties / plekken gaan werken binnen Reinaerde als flexbegeleider kunnen de werktijden anders komen te liggen.

Dit ga je doen

  • Je ondersteunt begeleiders in de dagelijkse zorg, adl komt ook voor
  • Je ondersteunt kinderen en begeleider in de uitvoering van het dagprogramma

Lees hier meer over werken als begeleider bij Reinaerde. https://werkenbij.reinaerde.nl/begeleider-gehandicaptenzorg

Dit heb je nodig

  • Een zorg gerelateerd diploma op minimaal MBO niveau 3
  • Ervaring met kinderen
  • Minimaal 16 uur per week beschikbaar

Voldoe je nog niet aan de eisen? Je bent ook welkom om te solliciteren als je diploma (nog) niet bezit, maar wel wilt ontwikkelen.

Dit krijg je van ons

  • Minimaal €2110,- tot maximaal €3009,- bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je (diploma en) ervaring (schaal 35)
  • Een 13 e maand en natuurlijk vakantiegeld
  • Direct een vast contract

Jouw Talent

Voor deze vacature zoeken we iemand met de volgende talenten:

  • Je kunt omgaan met wat meer moeilijk verstaanbaar gedrag
  • Je bent in staat om rust en overzicht te bewaren

Eerst nog vragen?

Bel of app dan met Hymke Vulling via 06-12830119. Of solliciteer direct, dan beantwoorden wij jouw vragen in een kennismakingsgesprek.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar