Reinaerde - Flexbegeleider, Boog 10 De Heygraeff Woudenberg
Overslaan naar content

Flexbegeleider, Boog 10 De Heygraeff Woudenberg

Op locatie
 • Woudenberg, Utrecht, Nederland
€ 2.182 - € 3.360 per maandBegeleider

Jij bent op zoek naar vastigheid én vrijheid. Flexibiliteit maar wel binnen een eigen team medewerkers en cliënten. Mooi. Dat hebben wij jou te bieden. Kom werken als flexbegeleider bij de Heygraeff, Boog 10 in Woudenberg en zorg zelf voor balans tussen privé en werk.

Jouw werk

Als begeleider op Boog 10 is jouw belangrijkste missie cliënten een fijne en overzichtelijke dag te bezorgen. Je ondersteunt daar waar nodig en helpt om (de spreekwoordelijke) stappen vooruit te zetten.
Omdat je als flexwerker verbonden bent aan één locatie ken je de bewoners en collega’s goed. Je werkt regelmatig, zodat je betrokken blijft bij het wel en wee van de afdeling. Tijdens drukke momenten vind jij het niet erg om wat meer te werken. Heb je het privé druk, dan werk je wat minder. Zo blijf jij goed in balans.

(Werken op) Boog 10

Op Boog 10 wonen 49 cliënten met een ernstig verstandelijke of meervoudige beperking. Boog 10 is ingericht in vijf groepen, met ieder een eigen leefritme en gewoontes. Van iedere dag proberen de medewerkers een fijne dag te maken om te wonen, leven en te werken. Van maandag t/m vrijdag krijgen cliënten van Boog 10 bij hen thuis, op Dagbelevingslocatie de Grift of de Regenboog in Maarn wordt dagbesteding aangeboden.

Als flexmedewerker zijn verschillende diensten mogelijk:

 • wonen (ochtend of avonddienst)
 • dagbeleving (van 9.00-16.30 uur)
 • Opstart met daarna dagbeleving (7.00-16.30)
 • Alleen een opstart (7.00-9.00/10.00 uur)

Een combinatie is ook mogelijk, dat bespreken we graag met je. Je hoeft in ieder geval niet in de nachten te werken.

Dit ben jij

 • Jij schrikt niet snel en hebt een sterke persoonlijkheid
 • Je hebt een zorgdiploma op vanaf niveau 2 (Helpende, Verzorgende IG, Verpleegkundige of Maatschappelijke Zorg)
 • Je wilt je graag voor langere tijd verbinden aan een afdeling
 • Zin om de gekste momenten samen met collega’s en cliënten door te brengen; feestdagen, weekenden, avonden, ochtenden of middagen
 • Een natuurlijke interesse in deze doelgroep en kijkt echt naar de cliënt met zijn/haar eigen achtergrond

Naast je baan heb je ook andere belangrijke dingen die je graag doet en waar je tijd aan besteedt. Maar bovenal wil je graag iets betekenen voor anderen.

Wij bieden jou

Het allerbelangrijkste is dat je als flexmedewerker regie houdt over je eigen agenda zodat werk en privé voor jou goed in balans is. Verder bieden wij je graag:

 • Een vast contract vanaf 4 uur per week. Hoeveel uur wil jij werken?
 • Bruto salaris afhankelijk van je opleiding tussen € 2.182,- en € 3.360,- (cao gehandicaptenzorg FWG 30/35) per maand o.b.v. 36 uur per week
 • Natuurlijk 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fietsregeling, kopen van extra (PBL) verlof en uitruil van de netto reiskostenvergoeding
 • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengt

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking.

Enthousiast?

Geweldig! Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende wandeling over het mooie terrein van de Heygraeff. Ondertussen bespreken we of we samen de volgende stap kunnen zetten. Wacht niet langer en reageer snel.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Kim van Kuilenburg, manager, T 06- 133 95 807. Kim geeft je graag alle antwoorden die jij nodig hebt om net zo enthousiast te worden als zij is.

Wij werven graag zelf onze vaste flexmedewerkers, bureaus en ZZP’ers hoeven daarom niet te reageren.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar