Skip to Content

Flex Begeleider, Wonen en Werken in Woudenberg, 4-28 uur

Nederland, Utrecht, WoudenbergBegeleider

Ben jij op zoek naar een afwisselende, uitdagende en waardevolle baan, maar wil je niet je vrijheid opgeven? Solliciteer dan direct als Flex Begeleider op deze combi-baan van dagbesteding de Schans en woonlocatie de Bongerd. Kom samen met ons bijdragen aan het (werk)geluk en woonplezier van de bewoners. Wij maken van elke dag een mooie dag, met elkaar en vóór elkaar!


Hoe je als Flex Begeleider positieve energie brengt

Als Flex Begeleider kan je ingezet worden op woonlocatie de Bongerd en op dagbesteding de Schans. Je haalt energie uit de afwisseling en veelzijdigheid van het werken met mensen met een matig verstandelijke beperking. Samen met je collega's zorg jij ervoor dat de beste zorg, ondersteuning en begeleiding wordt geboden die aansluit op de zorgvraag, zonder dat het werkgeluk en het woonplezier vergeten wordt. Hoe je dit precies doet? Daar weet jij gelukkig alles van!


Ben jij een ochtendmens en werk je graag een vroege dienst, waarbij je cliënten begeleidt bij het opstaan uit bed en samen met hen ontbijt? Of ben jij een ondernemend type en werk je graag op een dagbestedingslocatie, waar je cliënten begeleidt bij hun administratieve en arbeidsmatige werkzaamheden als serviceteam binnen de gemeente Woudenberg? Natuurlijk is het ook mogelijk om een late dienst te werken op een woning waar je meervoudig beperkte mensen voorziet van een gezellige avond, waarbij je zorgdraagt voor het verzorgen, ondersteunen en begeleiden van de bewoners. Je hoort het al, voor ieder wat wils!


Vanuit jouw rol als Flex Begeleider beschikt jij over een enorm aanpassingsvermogen en ben je een aanwinst voor elke dienst. Of je nu meedraait op een woning of op de dagbesteding, jij maakt er een mooie en geslaagde dag van voor je collega's en bovenal, de cliënten. Jij bent degene die de mens ziet achter de beperking. Je kan je goed inleven en weet wat nodig is. Samen met collega's werk je volgens het opgestelde ondersteuningsplan en organiseer je activiteiten gericht op ontspanning en ontwikkeling. Daarnaast biedt jij ADL zorg en ondersteun jij cliënten om nieuwe vaardigheden op te doen of bestaande vaardigheden te behouden. Wat je ook doet, de mensen die je begeleidt staan altijd centraal.


Kortom, een uitdagende en afwisselende functie waarin je écht iets kunt betekenen voor een ander en kan bijdragen aan het geluk en plezier van cliënten. Zie jij dit als een mooie uitdaging, aarzel niet en solliciteer direct!


Thuis bij Reinaerde de Bongerd en dagbesteding de Schans

Zowel woonlocatie de Bongerd en dagbesteding de Schans zijn gelegen in het dorp Woudenberg. De locaties liggen midden in de samenleving en de cliënten hebben daarin een rol van betekenis. Wij zoeken naar een begeleider die kan worden ingezet op de plek waar de vraag het hoogst is. Als Flex Begeleider ben jij dus echt van grote waarde en kun je jouw toekomstige collega's enorm helpen in de bezetting. Natuurlijk stemmen wij altijd met elkaar de mogelijkheden en wensen af!


Mocht je na verloop van tijd toch liever op een vaste plek werken, dan is dit natuurlijk altijd mogelijk.


Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons, daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Ons enorme trainingsaanbod vanuit ROOT. Check meteen alle opties en ontdek hoe jij jezelf kunt ontwikkelen
 • Een bruto maandsalaris van maximaal €2.853,- (FWG35) bruto per maand op basis van 36 uur per week
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • 8% vakantiegeld
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijv. een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Onderlinge afstemming van je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen

Jouw talent als Flex Begeleider

Jij betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Wat je in ieder geval voor deze rol meeneemt zijn:

 • Een afgeronde relevante mbo-opleiding richting de zorg (zoals Verzorgende IG of Maatschappelijke Zorg), minimaal op niveau 3
 • Zin om de gekste momenten samen door te brengen; feestdagen, weekenden, avonden
 • Met gevoel voor humor, doorzettingsvermogen en energie om nieuwe dingen te leren kom je het verst
 • Je hebt een natuurlijke interesse in deze doelgroep en kijkt echt naar de cliënt met zijn/haar eigen achtergrond
 • Je werkt graag samen met hun netwerk voor de beste aanpak
 • En je bent natuurlijk flexibel inzetbaar en kunt je snel aanpassen aan nieuwe situaties


De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en daarbij bij aan de kwaliteit van bestaan ​​van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, doen we samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en inzetten altijd de cliënt centraal.


Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Na ontvangst van je sollicitatie nemen we snel contact met je op. Eerst nog een vraag? Bel of WhatsApp met Nicole Stoltenkamp, Manager gebied Veenvallei via 06-30419960.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar