Reinaerde - Flex Begeleider Vlindervallei Veenendaal
Overslaan naar content

Flex Begeleider Vlindervallei Veenendaal (dagbehandeling, BSO, vakantieopvang)

Op locatie
 • Veenendaal, Utrecht, Nederland
€ 2.393 - € 3.360 per maandBegeleider

Jij zoekt een baan die past bij jouw kennis, kunde en talenten maar vooral ook bij jouw wens om flexibel te kunnen werken. Omdat dit ervoor zorgt dat privé en werk bij jou goed in balans is.

De Vlindervallei

De Vlindervallei richt zich op de ontwikkeling, zorg en ondersteuning van kinderen van 0-18 jaar met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke beperking soms in combinatie met een ernstige meervoudige beperking, een stoornis in het autistisch spectrum en/of psychiatrische problematiek Uitgangspunt bij het werken met kinderen is de individuele ondersteuningsvraag en de mogelijkheden van het kind.

Bij de Vlindervallei kunnen kinderen terecht voor dagbehandeling en specialistische BSO. Daarnaast bieden we ook vakantie opvang.

Het werk als flex begeleider

Als flex begeleider maak je deel uit van een team begeleiders die flexibel inzetbaar zijn op verschillende groepen. Er zijn mogelijkheden op de dagbehandeling, de specialistische BSO en vakantie opvang. Dus als jij van afwisseling houdt is deze functie op jouw lijf geschreven.

Het beste uit kinderen en tieners halen en een leuk, uitdagend en afwisselt programma verzorgen: dat is jou wel toevertrouwd. Jij zorgt voor een veilige en stabiele omgeving zodat iedereen zich kan ontwikkelen op zijn of haar eigen manier. Jouw dag kan er als volgt uitzien:

 • Samen met je collega’s geef je de kinderen een leuke en leerzame dag in een veilige en vertrouwde omgeving op eigen locatie
 • Elke groep heeft zijn eigen dagprogramma; een dagprogramma heeft vaste momenten zoals een kring moment, fruit eten, wandelen, lunchen, buitenspelen, werken aan tafel, gymen, muziek, begeleiden bij bak en kook activiteiten en ontspanningsmomenten in bv de snoezelruimte of onze speelhal
 • De kinderen worden opgehaald door hun ouders/ verzorgers, hierbij verzorg je een kort overdrachtsmoment hoe het is gegaan met het kind en bespreek je de eventuele bijzonderheden van die dag

Vacature Vlindervallei Veenendaal

Dit heb je nodig

Allereerst zet je jouw talent en kennis om in behandeling voor kinderen met ontwikkelingsproblematiek. Daarnaast neem je mee:

 • Een zorg gerelateerde mbo opleiding op niveau 3 of 4
 • Een gestructureerde manier van werken met een open houding voor ideeën en feedback
 • Een flinke dosis humor
 • Vaardigheden als teamspeler en als solist
 • Kennis van ontwikkelingsproblematiek en gedragsproblemen bij kinderen

Dit krijg je van ons

 • Een contract voor onbepaalde tijd, met 2 maanden proeftijd, voor 4-12 uur per week (hoeveel uur wil jij werken?)
 • De mogelijkheid zelf aan te geven wanneer je wilt/kunt werken. Wil je bijvoorbeeld in de vakantieperiode veel werken? Dat is zeker mogelijk
 • Een salaris van maximaal € 3.360- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35)
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengt

Als begeleider zijn je werktijden tussen 8:30-18:00 en werk je volgens het rooster op verschillende groepen. De Vlindervallei is open van maandag t/m zaterdag. Jouw werkdagen kunnen variëren en spreken we graag met jou af.

Contact

Ben jij de enthousiaste begeleider die wij zoek? Solliciteer dan direct. Eerst nog een vraag, neem dan contact op Helga Clark T 06 160 16 758 of Dinemarieke Kesteloo T 06 232 04 746.


Wij werven graag zelf onze nieuwe collega's, bureaus hoeven dan ook niet mee te zoeken.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar