Skip to content

Flex Begeleider, Regio Zeist & Omstreken, 4-32 uur

Nederland, Utrecht, Den DolderBegeleider

Afwisseling, vrijheid, ontwikkeling en een hart voor mensen met een beperking. Voel jij je aangesproken? Misschien ben jij de flexmedewerker waar wij naar op zoek zijn!


Als flex begeleider ben je er voor alle bewoners. We gaan dan ook met jou in gesprek om te kijken welke doelgroep jou het meeste energie geeft en waar je dus vooral aan het werk kan gaan. Ben je meer verzorgend en vind je een combinatie van een verstandelijke en lichamelijke beperking veel voldoening geven? Of wil je juist de cliënt met een lichte verstandelijke beperking en psychiatrische problematiek verder helpen. Naast werken in de woning, kun je ook worden ingezet op dagbesteding. De dagbesteding kan verschillen in kleine activiteiten voor mensen met een ernstig verstandelijke beperking tot aan koken of dieren verzorgen.

Kortom, een hele afwisselende functie met een focus op het begeleiden van cliënten. Mocht je uiteindelijk op een vaste locatie willen werken, dan is dit een leuke manier om verschillende doelgroepen en locaties te leren kennen.

Dit ga je doen:

Als flexibele medewerker werk je in meerdere teams en woningen/dagbesteding, daar waar jij het hardst nodig bent. Dit is afhankelijk van de vraag naar zorg en wat jij meebrengt. Er wonen veel verschillende cliënten bij Reinaerde dus er is altijd een werkplek die goed bij jou past.

Dit heb je nodig:

  • Je hebt een afgerond MBO diploma niveau 3, 4 of HBO diploma richting SPW, MMZ, SPH of Pedagogiek of je hebt je propedeuse hbo maatschappelijk werk
  • Je draait je hand niet om voor het wassen/douchen en verzorgen van mensen
  • Je bent bereidt om in een onregelmatige dienstrooster te werken, vroeg, laat en nacht en van slaapdiensten in overleg
  • Je bent proactief en communicatief vaardig

Dit krijg je van ons:

  • Een uitvoerende functie 4 tot 32 uur, wat past bij jouw situatie
  • Direct een vast contract, als na de proeftijd blijkt dat wij bij elkaar passen
  • Een salaris van maximaal € 3009,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35) voor een Begeleider functie
  • Je eigen keuze arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling van extra verlof
  • Een veelzijdige baan, telkens op een andere locatie. De mogelijkheid om op wonen en op werk en dagbesteding te werken
  • Je krijg je een goede inwerkperiode, inclusief introductie en trainingen zoals het toedienen van medicatie en het werken met tilliften.

Contact:

Zie jij in elke beperking een kans? Dan pas je bij Reinaerde. Wij ontvangen graag jouw sollicitatie. Na ontvangst van je sollicitatie nemen we snel contact met je op. Heb je eerst nog vragen? Neem contact op met Simone Visser, planner flexbureau, telefoonnummer: 06-20448108.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar