Skip to content

Flex Begeleider, Regio Zeist & Omstreken, 4-32 uur

Nederland, Utrecht, Den DolderBegeleider

Afwisseling, vrijheid, ontwikkeling en een hart voor mensen met een beperking. Voel jij je aangesproken? Misschien ben jij de flexmedewerker waar wij naar op zoek zijn!

Hoe je als Flex Begeleider in regio Zeist positieve energie brengt

Als flex begeleider ben je er voor alle bewoners. We gaan dan ook met jou in gesprek om te kijken welke doelgroep jou het meeste energie geeft en waar je dus vooral aan het werk kan gaan. Ben je meer verzorgend en vind je een combinatie van een verstandelijke en lichamelijke beperking veel voldoening geven? Of wil je juist de cliënt met een lichte verstandelijke beperking en psychiatrische problematiek verder helpen? Naast werken in de woning, kun je ook worden ingezet op dagbesteding. De dagbesteding kan verschillen in kleine activiteiten voor mensen met een ernstig verstandelijke beperking tot aan koken of dieren verzorgen. 


Kortom, een hele afwisselende functie met een focus op het begeleiden van cliënten. Mocht je uiteindelijk op een vaste locatie willen werken, dan is dit een leuke manier om verschillende doelgroepen en locaties te leren kennen.

Thuis in regio Zeist & Omstreken

In deze functie zal je veelal werken op onze locatie Dennendal in de bosrijke omgeving van Den Dolder. Maar ook hebben wij in Zeist en Bilthoven een aantal locaties die onder deze regio vallen.


Geen mens is hetzelfde, we zijn allemaal anders, zowel van binnen als van buiten. Toch verschillen we in overzichten minder van elkaar dan we misschien denken. We willen allen een plek waar we thuis zijn. Waar het gezellig, warm en veilig is, waar we welkom zijn. De bewoners van Reinaerde Dennendal (en regio Zeist) hebben een verstandelijke beperking. Soms een lichte, soms een ernstige problemen, soms in combinatie met gedragsproblemen, soms problemen van problemen. Hier kunnen ze misschien op een andere manier op reageren. Er zijn ook mensen die door hun beperking in een rolstoel zitten; weer anderen hebben een afwijkend uiterlijk. Iedereen is anders. Maar voor alle bewoners, jong en oud, geldt dat de rustige, bosrijke omgeving van Den Dolder hen goed doet. Wil je meer zien, fiets dan een keer langs of maak een afspraak.

Samenwerken:

Als flexibele medewerker werk je in meerdere teams en woningen/dagbesteding, daar waar jij het hardst nodig bent. Dit is afhankelijk van de vraag naar zorg en wat jij meebrengt. Er wonen veel verschillende clienten bij Reinaerde dus er is altijd een werkplek die goed bij jou past. Je krijgt de mogelijkheid je wensen en voorkeuren door te geven. Je hebt de vrijheid om (deels) je eigen rooster te bepalen. Ook is het mogelijk om met jouw ervaring en deskundigheid voor een langdurige periode ingezet te worden op één werkplek.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Een (bij)baan in de zorg is ideaal tijdens je opleiding/het ouderschap. Een bijbaan is namelijk een erg leuke en inhoudelijke manier om aan jouw cv te bouwen. Wij kunnen je helpen om ervaring op te doen. Verder kan je rekenen op:

 • Een uitvoerende functie 4 tot 32 uur, wat past bij jouw situatie
 • Direct een vast contract, als na de proeftijd blijkt dat wij bij elkaar passen
 • Een salaris van maximaal € 3009,- bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 35) voor een Begeleider functie
 • Onregelmatigheidstoeslag
 • Eindejaarsuitkering 8,33%
 • 8% vakantiegeld
 • Je eigen keuze arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling van extra verlof
 • Inspraak in je rooster
 • Scholing en coaching mogelijkheden
 • Een veelzijdige baan, telkens op een andere locatie. De mogelijkheid om op wonen en op werk en dagbesteding te werken
 • We zorgen ervoor dat we samen kijken waar jij het beste tot je recht komt. Je krijg je een goede inwerkperiode, inclusief introductie en trainingen zoals het toedienen van medicatie en het werken met tilliften.

Jouw talent als Flex Begeleider

Om deze baan als flex begeleider goed uit te kunnen voeren, is het van belang dat je stevig in je schoenen staat. Daarnaast ben je duidelijk in je communicatie, kan je je goed uitdrukken en weet je op welke manier je onze bewoners het beste kunnen benaderen. Je bent zelfstandig en geduldig. En verder: 

 • Je hebt ervaring als begeleiding of bent bereid dit te leren
 • Je bent proactief en communicatief vaardig
 • Je hebt een afgerond MBO diploma niveau 3, 4 of HBO diploma richting SPW, MMZ, SPH of Pedagogiek of je hebt je propedeuse hbo maatschappelijk werk
 • Je draait je hand niet om voor het wassen/douchen en verzorgen van mensen
 • Bereidheid om in een onregelmatige dienstrooster te waren, vroeg, laat en nacht en van slaapdiensten in overleg

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en daarbij werken aan de kwaliteit van bestaan ​​van mensen met een beperking. Met bouwen we aan een betere wereld waarin een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, doen we samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde. Wij ontvangen graag jouw sollicitatie. Na ontvangst van je sollicitatie nemen we snel contact met je op. Neem contact op met Iris van Maarschalkerweerd, Adviseur Werving en Selectie, telefoonnummer: 06-83225531.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar