Skip to content

Flex Begeleider, Regio Utrecht, minimaal 8 uur

Nederland, Utrecht, Regio UtrechtBegeleider

Werken in de zorg is anders dan werken op welke andere plek dan ook, het is werk dat werkt. Met liefde en passie help jij mensen. Wij helpen u graag met een (bij)baan in de zorg.


Hoe je als Flexmedewerker positieve energie brengt

Je bent belangrijk om een ​​positieve verandering te creëren. In een gezellige sfeer kunnen cliënten zichzelf zijn en zich prettig voelen en daar doe je het voor. Naast de taken, zoals ondersteuning bij persoonlijke verzorging en de eet momenten, heb je ook taken als het digitale cliëntendossier bijhouden en een prettige leefomgeving creëren. De bewoners kunnen rekenen op persoonlijke begeleiding. Elke bewoner is bijzonder en je kijkt naar wat zijn/haar hulpvraag is. Je sluit daarbij aan op de begeleidingswijze die is vastgelegd in een ondersteuningsplan.


Het Planburo Utrecht en Weidegebied zoekt Flexmedewerkers voor verschillende doelgroepen. We stemmen af welke doelgroep(en) het beste aansluit bij jouw interesse. Als Flexmedewerker vragen we je beschikbaarheid in verschillende diensten (ochtend/dag, avond, slaap en weekend). Je kunt ingezet worden op verschillende locaties maar ook langdurig op 1 locatie i.v.m. bijvoorbeeld een zwangerschapsvervanging.  Je geeft zelf aan in het rooster wanneer jij beschikbaar bent. Er wordt geroosterd volgens principes van CAO en gezond roosteren. 


We bieden een uitgebreid inwerkprogramma met een vast contactpersoon zodat je daarna met vertrouwen zelfstandige diensten kan werken.


Thuis bij Reinaerde Regio Utrecht & Weidegebied  

In de regio Utrecht en Weidegebied heeft Reinaerde woonlocaties, dagcentra en een logeerhuis in de clusters; Kind- en jeugd, Verstandelijke Gehandicaptenzorg (VG) of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Op de woningen biedt Reinaerde 24-uurszorg met verschillende diensten. Met name de woonvoorzieningen van Kind en Jeugd en LG/NAH doen met regelmaat een beroep op flexibele inzet.


Hoe we je waarderen bij Reinaerde

 • Een uitvoerende functie voor minimaal 8 uur in de week
 • Gelijk een vast contract
 • Een salaris van maximaal 2.853,- bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 35) voor een Begeleider
 • Onregelmatigheidstoeslag
 • Eindejaarsuitkering 8,33%
 • 8% vakantiegeld
 • Je eigen keuze arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling van extra verlof
 • Enige inspraak in je rooster
 • Scholing en coaching mogelijkheden

Jouw talent als Flexmedewerker

Om deze baan als Flexmedewerker goed uit te kunnen voeren, is het van belang dat je stevig in je schoenen staat. Daarnaast ben je duidelijk in je communicatie, kun je je goed uitdrukken en weet je op welke manier je onze bewoners het beste kan benaderen. Daarnaast vragen wij:

 • Een zorg gerelateerd diploma op minimaal niveau 3 of 4 van een passende opleiding zoals bijvoorbeeld SPW, MMZ, Pedagogiek, VIG, Verpleegkunde of een propedeuse Social Work (HBO)’. Als student  kan je ook solliciteren
 • Ervaring binnen een van de doelgroepen van Reinaerde, opgedaan via stage of werken
 • Je bent proactief en communicatief vaardig
 • Je bent handig met digitale middelen, leert gemakkelijk een nieuw programma
 • Je bent bereid om in een flexibel rooster te werken. Dit betreft vroege dienst, dagdienst, late dienst en weekenden. Nacht en slaapdiensten gaan in overleg.


De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht en drie gemeenten daarbuiten. Daarmee dragen wij bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega’s. We zijn constant in ontwikkeling en daarbij staat de cliënt altijd centraal.


Zie je in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld.

Contactpersonen zijn: Samara de Boer-van Dam, Medewerker Planburo Utrecht & Weidegebied. Rian Koppes, Manager Planburo Utrecht en Weidegebied. Allen te bereiken via het algemene nummer van Reinaerde, 030-2299922.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar