Skip to content

Flex Begeleider NAH, regio Utrecht, minimaal 8 uur per week

Nederland, Utrecht, Regio UtrechtBegeleider

Werken in de zorg is anders dan werken op welke andere plek dan ook, het is werk dat ertoe doet. Met liefde en passie help jij mensen. Wij helpen jou graag met een (bij) baan in de zorg.

Hoe je als flex begeleider positieve energie brengt

Als flex begeleider stem je zelf je uren en diensten af. Je kunt ingezet worden op verschillende woningen voor cliënten met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), maar het is ook mogelijk om jezelf te koppelen aan een meer vaste locatie voor bijvoorbeeld een zwangerschapsvervanging of vervanging van een langdurig zieke collega.


Naast de zorgtaken, zoals ondersteuning bij persoonlijke verzorging en de eet momenten, heb je ook taken als het digitale cliëntendossier bijhouden en een prettige leefomgeving creëren. Jij kan zorgen voor rust en regelmaat in huis. Je ondersteunt de cliënten in hun woonsituatie, gericht op het ontwikkelen van zelfredzaamheid, sociale en praktische vaardigheden, het gevoel van eigenwaarde het maken van eigen keuzes. Men heeft behoefte aan een praatje en gezelligheid. Er komt vaak lichamelijke verzorging voor. Daarom werken er regelmatig begeleiders met een VIG/Verpleegkundige achtergrond naast de begeleiders met een sociaal maatschappelijke opleiding.


De bewoners kunnen rekenen op jouw persoonlijke begeleiding. Voor jou is elke bewoner bijzonder en je kijkt dan ook echt naar wat hij/zij nodig heeft, welke hulpvraag er is.

Reinaerde regio Utrecht

In de regio Utrecht en Weidegebied heeft Reinaerde woonlocaties en biedt Reinaerde werk- en dagbesteding aan. Op dit moment zoeken we met name flex -begeleiders voor de woningen voor cliënten met NAH. Je bent eventueel ook inzetbaar op woningen voor mensen met een verstandelijke beperking of locaties met kinderen.


Als flexbegeleider wordt je goed ingewerkt op de doelgroep en kun je op verschillende locaties binnen de doelgroep werkzaam zijn. Ook is het mogelijk om langere tijd als flexbegeleider op één locatie aan de slag te gaan.

Wat krijg je daarvoor terug:

 • Een uitdagende functie voor 8-28 uur in de week
 • Gelijk een vast contract, als na de proeftijd blijkt dat wij bij elkaar passen
 • Een degelijke inwerkperiode
 • Een salaris van maximaal € 3.009,- bruto per maand op basis van 36 uur schaal 35 voor een begeleider
 • Onregelmatigheidstoeslag
 • Eindejaarsuitkering 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Je eigen keuze arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Inspraak in je rooster. Je geeft zelf aan welke dagdelen je beschikbaar bent. Het is mogelijk om een periode met meer werk af te wisselen met periodes dat je minder beschikbaar bent
 • Scholing en coaching mogelijkheden

Wat neem jij mee?

Om deze baan als flex begeleider goed uit te kunnen voeren, is het van belang dat je stevig in je schoenen staat. Daarnaast ben je duidelijk in je communicatie, kun je je goed uitdrukken en weet je op welke manier je onze bewoners het beste kunt benaderen. Daarnaast heb/ben je ook:

 • Een zorg-gerelateerd diploma op minimaal niveau 3, 4 of een passende hbo-opleiding zoals bijvoorbeeld SPW, MMZ, Pedagogiek, VIG, Verpleegkunde of een propedeuse Social Work
 • Ervaring, en/ of de wens je te verdiepen in een van de doelgroepen van Reinaerde
 • Je bent proactief en communicatief vaardig
 • Je bent handig met digitale middelen, leert gemakkelijk een nieuw programma
 • Bereidheid om in een onregelmatig dienstrooster te werken zoals vroege dienst, late dienst, weekenden, nachten en slaapdiensten in overleg

Zie je in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld.

Contactpersonen zijn: Het Planburo Utrecht en Weidegebied, Diana de Bruijn en Samara van Dam en manager Hedwig Schopping. Allen te bereiken via het algemene nummer van Reinaerde, 030-2299922. Je kunt ook contact zoeken met de adviseur werving & selectie regio Utrecht, Sanne Mulder te bereiken op 06-20639057.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar