Skip to content

Flex Begeleider, KDC De Berk, Zeist, uren in overleg

Nederland, Utrecht, ZeistBegeleider

Afwisseling, vrijheid, ontwikkeling en een hart voor kinderen met een beperking. Voel jij je aangesproken? Dan ben jij de flex medewerker waar wij naar op zoek zijn!

Thuis bij de Berk

In Zeist staat kinderdagcentrum De Berk. Het kinderdagcentrum richt zich op de ontwikkeling, zorg en ondersteuning van kinderen van 0-18 jaar met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke beperking veelal in combinatie met een ernstige meervoudige beperking, een stoornis in het autistisch spectrum en/of psychiatrische problematiek. De Berk biedt voor een aantal kinderen van het kinderdagcentrum en het onderwijs ook een BSO+ en zaterdagopvang. Daar ligt de nadruk op ontspanning.


Als flex begeleider kun je ook op alle groepen worden ingezet, zowel de groepen op het kinderdagcentrum, als op de BSO+ en zaterdagopvang. Het is een hele afwisselende functie met een focus op het begeleiden van kinderen.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Bij kinderdagcentrum De Berk kom je op een locatie te werken met stabiele teams en een goede werksfeer. Verder kan je rekenen op:

  • Direct een vast contract, als na de proeftijd blijkt dat wij bij elkaar passen
  • Een salaris van maximaal € 3009,- bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 35) voor een functie als Begeleider 
  • Onregelmatigheidstoeslag, eindejaarsuitkering van 8,33% en natuurlijk 8% vakantiegeld
  • Je eigen keuze arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling van extra verlof
  • Inspraak in je rooster
  • Scholing en coaching mogelijkheden

Jouw talent als Flex Begeleider

Om deze baan als flex begeleider goed uit te kunnen voeren, is het van belang dat je stevig in je schoenen staat. Daarnaast ben je duidelijk in je communicatie, kan je je goed uitdrukken en weet je op welke manier je onze bewoners het beste kunnen benaderen. Je bent zelfstandig en geduldig. En verder:

  • Je hebt ervaring als begeleiding of bent bereid dit te leren
  • Je bent proactief en communicatief vaardig
  • Je hebt een afgerond MBO diploma niveau 3, 4 of HBO diploma richting SPW, MMZ, SPH of Pedagogiek of je hebt je propedeuse hbo maatschappelijk werk
  • Je draait je hand niet om voor het verzorgen van kinderen

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht en drie gemeenten daarbuiten. Daarmee dragen wij bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en daarbij staat de cliënt altijd centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde. Wij ontvangen graag jouw sollicitatie. Na ontvangst van je sollicitatie nemen we snel contact met je op. Heb je vragen? Neem dan contact op met Marloek van Dijk 06-22936035.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar