Skip to content

Flex Begeleider, Gebied Lekstroom, minimaal 8 uur

Nederland, Utrecht, Gebied LekstroomBegeleider

In gebied Lekstroom zijn wij opzoek naar Begeleiders voor verschillende locaties. Wil jij als begeleider ingezet worden aan de hand van jouw kwaliteiten, talenten en wensen? Dan zijn wij opzoek naar jou! Volg je op dit moment een zorg gerelateerde opleiding en ben je op zoek naar een bijbaan dan is dit je kans om ervaring op te doen!


Hoe je als Flex Begeleider positieve energie brengt

In gebied Lekstroom zijn wij opzoek naar begeleiders die inzetbaar zijn voor minimaal 8 uur per week. Samen met je collega's zorg je ervoor dat de cliënten op verschillende locaties passende dagbesteding krijgen of werk je mee op een woonlocatie. Dit hangt af van waar je komt te werken.


Met jouw razendsnelle aanpassingsvermogen ben je een aanwinst in elke dienst en in elk team. Samen bespreken we welke mogelijkheden er zijn. Waar je ook komt te werken jij maakt er iets van voor iedereen. Je ziet wat nodig is en verzorgt de begeleiding volgens het ondersteuningsplan. De ondersteuningsvraag is divers en afhankelijk van locatie en doelgroep, je kan denken aan ondersteuning bieden bij ADL, huishoudelijke taken, en het organiseren van activiteiten. Belangrijk is dat de mensen die je begeleidt centraal staan, jij zorgt ervoor dat ze gezien worden. Deze mensen hebben eigen wensen en interesses; jij biedt de oplossing die zaken mogelijk maakt.

Reinaerde gebied Lekstroom

Je komt als Begeleider te werken in gebied Lekstroom (IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Wijk bij Duurstede, Bunnik, Vijfheerenlanden, Lopik, Oudewater en Montfoort). In dit gebied kennen we meerdere zorglocaties van Reinaerde. We kijken samen welke locaties het beste bij jou passen en andersom.


In de Lekstroom biedt Reinaerde ondersteuning aan ongeveer 400 cliënten in wonen, 500 in werk of dagbesteding en 300 in ambulante ondersteuning. Het aanbod wonen varieert van individueel wonen, geclusterd wonen tot groepswonen met 24 uurs begeleiding. Het aanbod werk en dagbesteding varieert van dagcentra tot werken in het groen of horeca.


Het planbureau van gebied Lekstroom ondersteunt alle locaties bij de dagelijkse bezetting. Wij zijn opzoek naar begeleiders die breed inzetbaar zijn.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons, daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Een jaarcontract bij Reinaerde
 • Ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Een bruto maandsalaris afhankelijk van diploma en werkervaring maximaal € 2801,- bij 36 uur (FWG 30), Aspirant Begeleider of maximaal € 3009,- bij 36 uur (FWG 35), Begeleider
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • 8% vakantiegeld
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijv. een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Onderlinge afstemming van je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen

Jouw talent als Flex Begeleider

Jij betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Wat je in ieder geval voor deze rol meeneemt zijn:

 • Minimaal een Mbo diploma niveau 3 richting zorg (bijvoorbeeld Verzorgende IG of Maatschappelijke Zorg) of je volgt een zorg gerelateerde opleiding Mbo of HBO
 • Mocht je op dit moment een opleiding volgen dan is het vereist dat je stage hebt gelopen bij een zorg organisatie
 • Zin om de gekste momenten samen door te brengen; feestdagen, weekenden, avonden
 • Gevoel voor humor, doorzettingsvermogen en energie om nieuwe dingen te leren
 • Je hebt een natuurlijke interesse in deze doelgroep en kijkt echt naar de cliënt met zijn/haar eigen achtergrond
 • Je werkt graag samen met hun netwerk voor de beste aanpak
 • Flexibel inzetbaar en snel kunnen aanpassen aan nieuwe situaties

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde. We ontvangen graag jouw sollicitatie. Na ontvangst van je sollicitatie nemen we snel contact met je op. Eerst nog een vraag? Bel of WhatsApp met Ingrid Heijnen, Medewerker Planbureau via 06-23293847.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar