Skip to content

Flex Begeleider, de Heygraeff Woudenberg, 4-32 uur

Nederland, Utrecht, WoudenbergBegeleider

Heb jij een passie voor het werken met mensen met een beperking en zoek jij een baan die elke dag anders is. Welkom op de Heygraeff. Wij maken van elke dag een mooie dag, met elkaar en vóór elkaar


Ben jij die allround medewerker of die leergierige starter waar onze cliënten naar op zoek zijn?

Ben jij een ochtendmens en werk je graag een vroege dienst, waarbij je cliënten uit bed haalt en samen met hen ontbijt? Of ben jij een ondernemend type en geef je inhoud aan de dag beleving, door muziek te maken, buiten te wandelen en voor de lunch een heerlijke soep te bereiden? Of werk je graag late diensten als je partner thuis is voor de kinderen, en jij dan op een woning meervoudig beperkte mensen voorziet van een gezellige avond, waarbij je zorgdraagt voor het verzorgen, ondersteunen en begeleiden van de bewoners. Je hoort het al, voor ieder wat wils!


Met jouw razendsnelle aanpassingsvermogen ben je een aanwinst in elke dienst. Of je nu mee draait op een woning of bij de dag beleving, jij maakt er een mooie en geslaagde dag van. Jij bent degene die de mens ziet achter de beperking. Je kan je goed inleven en weet wat nodig is. Samen met collega’s werk je volgens het opgestelde ondersteuningsplan en organiseer je activiteiten gericht op ontspanning en ontwikkeling. Daarnaast bied jij ADL zorg en ondersteun jij cliënten om nieuwe vaardigheden op te doen of bestaande vaardigheden te behouden. Wat je ook doet, de mensen die je begeleidt staan altijd centraal.


Kortom, een uitdagende en afwisselende functie waarin je écht iets kan betekenen voor een ander en kan bijdragen aan het geluk en plezier van cliënten. Zie jij dit als een mooie uitdaging, aarzel niet en solliciteer direct!

Thuis bij Reinaerde

Locatie de Heygraeff is gelegen net naast het Henschotermeer, midden in een prachtige bosrijke omgeving. Op deze locatie zijn meerdere woningen en locaties waar dag beleving plaats kan vinden. Het planbureau ondersteunt alle woningen bij de dagelijkse bezetting. Vanuit het planbureau zijn diverse begeleiders werkzaam en zij worden ingezet op de plek waar het hardste nodig is.

Als je graag ervaring wilt opdoen of houdt van afwisseling, dan is flex begeleider echt iets voor jou! Je springt in op alle locaties, net waar het nodig is. Je rooster is deels vooraf bekend, daarnaast spring je in waar nodig is op korte termijn. Natuurlijk is het mogelijk om door te stromen naar een vaste functie, zodra je weet welke plek het beste bij je past.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons, daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Ons enorme trainingsaanbod vanuit ROOT. Check meteen alle opties en ontdek hoe jij jezelf kunt ontwikkelen
 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.009,- bij een contract van 36 uur (FWG 35)
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • 8% vakantiegeld
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijv. een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Onderlinge afstemming van je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen

Jouw talent als Flex Begeleider

Jij betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Wat je in ieder geval voor deze rol meeneemt zijn:

 • Een mbo-opleiding richting zorg (zoals Verzorgende IG of Maatschappelijke Zorg), minimaal op niveau 3
 • Zin om de gekste momenten samen door te brengen; feestdagen, weekenden, avonden
 • Met gevoel voor humor, doorzettingsvermogen en energie om nieuwe dingen te leren kom je het verst
 • Je hebt een natuurlijke interesse in deze doelgroep en kijkt echt naar de cliënt met zijn/haar eigen achtergrond
 • Je werkt graag samen met hun netwerk voor de beste aanpak
 • En je bent natuurlijk flexibel inzetbaar en kunt je snel aanpassen aan nieuwe situaties

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Samen zien wat wèl kan

Dan pas je bij Reinaerde. We ontvangen graag jouw sollicitatie. Na ontvangst van je sollicitatie nemen we snel contact met je op.

Eerst nog een vraag? Bel met Joyce of Bertine, planners Planbureau Veenvallei, telefoonnummer: 033-2868855 of WhatsApp met Bertine op nr. 06-82147822

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar