Flex Begeleider B, VB, Jongeren tot Ouderen, De Heygraeff, 4-28 uur

Nederland, Utrecht, WoudenbergBegeleider

Zorg jij voor stralende gezichten? Wij bieden zorg, ondersteuning en begeleiding. Maar niet zomaar. Geluk en woonplezier staan daarbij centraal. Onze missie is van elke dag een mooie dag maken. Met elkaar en vóór elkaar. Ben jij de flexibele kracht waarmee we kunnen bouwen met een passie voor het werken met mensen met een beperking?

Hoe je als Begeleider positieve energie brengt

Gisteren werkte je een vroege dienst, samen met je collega heb je de cliënten uit bed gehaald en met hen ontbeten. Vandaag werk je een bestedingsdienst op wonen, je wandelt en bereidt samen met de cliënten een heerlijke soep voor bij de lunch naast de dagelijkse bezigheden. Morgen en overmorgen ben je vrij, zodat je kan opladen om het weekend 2 late diensten te werken op een woning waar meervoudig beperkte mensen wonen.


Met jouw snelle aanpassingsvermogen ben je een aanwinst in elke dienst. Of je nu mee draait op een woning of bij de dagbesteding, jij maakt er een mooie dag van. Je leeft je in, in de cliënt en ziet de mens achter de beperking. Je ziet wat nodig is en zorgt voor de begeleiding volgens het ondersteuningsplan. De ondersteuning uit bij ADL, genomen, ondersteuning en het organiseren van activiteiten. Activiteiten om te ontspannen en nieuwe vaardigheden op te doen. Wat je ook doet, de mensen die je begeleidt centraal staan. Zij hebben eigen wensen en interesses; jij biedt de oplossing die zaken mogelijk maakt.

Thuis bij Reinaerde

Locatie de Heygraeff is gelegen net naast het Henschotermeer, middenin een prachtige bosrijke omgeving. Op deze locatie zijn meerdere woningen en dagbestedingslocaties te vinden. Het planbureau van Woudenberg ondersteunt alle locaties bij de dagelijkse bezetting. Vanuit het planbureau zijn diverse begeleiders werkzaam en zij worden ingezet op de plek waar het hardste nodig is.


Als je graag ervaring wilt opdoen of houdt van afwisseling, dan is flex begeleider echt iets voor jou! Je springt in op alle locaties, net waar het nodig is. De ene keer ondersteun je bij het opstarten op een woonlocatie, de andere keer draai je mee op de dagbesteding. Geen dag is hetzelfde en je hebt het in je om snel contact te maken met cliënten. Je kijkt verder dan het eerste gedrag en kunt je goed inleven in de ander. Ook in de samenwerking met steeds wisselende collega's ben jij er ook voor hen om de dag voor iedereen tot een succes te maken. Je rooster is deels vooraf bekend, daarnaast spring je in waar nodig is op korte termijn. Natuurlijk is het mogelijk om door te stromen naar een vaste functie, zodra je weet welke plek het beste bij je past.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons, daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

  • Ons enorme trainingsaanbod vanuit ROOT. Check meteen alle opties en ontdek hoe jij jezelf kunt ontwikkelen
  • Een bruto maandsalaris van maximaal €2.853,- bij 36 uur (FWG 35), een eindejaarsuitkering van 8,33% en natuurlijk 8% vakantiegeld
  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijv. een fiets- en sportregeling of extra verlof
  • Onderlinge afstemming van je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen

Jouw talent als Begeleider

Jij betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Wat je in ieder geval voor deze rol meeneemt zijn:

  • Een mbo-opleiding richting zorg (zoals Verzorgende IG of Maatschappelijke Zorg), minimaal op niveau 3
  • Zin om de gekste momenten samen door te brengen; feestdagen, weekenden, avonden
  • Met gevoel voor humor, doorzettingsvermogen en energie om nieuwe dingen te leren kom je het verst
  • Je hebt een natuurlijke interesse in deze doelgroep en kijkt echt naar de cliënt met zijn/haar eigen achtergrond
  • Je werkt graag samen met hun netwerk voor de beste aanpak
  • En je bent natuurlijk flexibel inzetbaar en kunt je snel aanpassen aan nieuwe situaties

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en daarbij bij aan de kwaliteit van bestaan ​​van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, doen we samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en inzetten altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde. Wij ontvangen graag jouw sollicitatie. Na ontvangst van je sollicitatie nemen we snel contact met je op. Eerst nog een vraag? Bel of WhatsApp met Wilma van Bertine, planners Planbureau Veenvallei, telefoonnummer: 06-82301177.


Acquisitie naar deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar