Skip to content

Enthousiaste stagiair, ZiZo, minimaal 14 uur

Nederland, Utrecht, UtrechtStagiair

Een stageplaats waarin je echt het verschil maakt. Je helpt mensen hun mogelijkheden te ontdekken en hun plek te vinden in de samenleving. Geef jij mensen met een beperking een kans? Wij verwelkomen je dan graag met ingang van september 2022.

Hoe je als stagiair positieve energie brengt

Wil jij je ontwikkelen in een dynamische bedrijf/werkplek? Waarin de combinatie ondernemen en zorg bieden aan mensen met een beperking centraal staat. Dan zijn wij opzoek naar jou!

Thuis bij ZiZo

ZiZo bestaat uit een horeca, winkel en atelier. Wij bieden gemiddeld 35 medewerkers een werkplek. De beperkingen van onze doelgroep lopen uiteen, verstandelijk, lichamelijk of psychisch op verschillende niveaus. Onze medewerkers worden binnen ZiZo ondersteund in het behouden van verworven vaardigheden en het aanleren van nieuwe vaardigheden om de zelfstandigheid te behouden of te vergroten. Wij zijn een informeel team, waar voor jouw inbreng ruimte is.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Als je meer dan 150 uur stage loopt ontvang je een stagevergoeding van maximaal € 400,- bruto per maand op basis van 36 uur
 • Goede en motiverende begeleiding, zodat je jezelf optimaal kunt ontwikkelen
 • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven en studie ook lekker blijven lopen

Jouw talent als Stagiair(e)

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Je behandelt mensen zoals je zelf behandeld wilt worden, dus ook met veel respect. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

 • Je volgt de opleiding: HBO SPH/MWD 2de of 3de jaar/MBO MZ op niveau 3 of 4
 • Je hebt een juiste werkhouding( op tijd komen, komt afspraken na)
 • Je bent flexibel inzetbaar en staat open om zowel overdag, avonden en in de weekenden te werken
 • Je hebt affiniteit met de horeca en/-of winkel/atelier. Een combinatie van werkplekken is mogelijk
 • Inlevingsvermogen, zodat je situaties goed inschat en creativiteit om dingen op te lossen
 • De vaardigheid om snel te schakelen, qua aanpak, benadering en situatie
 • Een kritische blik, waarmee je ons scherp houdt op de best mogelijke werkwijze
 • Een mooie dosis humor

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld

Solliciteer direct. Eerst nog een vraag? Neem dan contact op met Simone v/d Hoven via tel: 030-2300463 of mail SvdHoven@reinaerde.nl

of

Apply with Indeed onbeschikbaar