Skip to content

Enthousiaste en Creatieve Regiebegeleider, Digiteam Woerden, 28 uur

Nederland, Utrecht, WoerdenBegeleider

Medewerkers van ons Digiteam zoeken een Regiebegeleider! Heb je affiniteit met de doelgroep en werk je al een aantal jaren als begeleider? Lees dan verder, dit is een leuke baan voor jou!

Hoe je als Regiebegeleider positieve energie brengt

Jouw werk bestaat uit het ondersteunen van de medewerkers van Reinaerde Digiteam Woerden. De medewerkers die je gaat ondersteunen hebben een licht verstandelijke en/of lichamelijke beperking of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) of psychiatrische problematiek. Het betreft niet alleen ondersteuning bij de werkzaamheden maar ook op gebied van ADL Zorg, vanwege hun lichamelijke beperking. Dit kan bijv. zijn helpen bij transfers d.m.v. tilliften en het doen van risicovolle handelingen.


Ervaring met deze doelgroepen is een pré. Je hebt visie op werk en dagbesteding en vindt het leuk om mee te denken in het ontwikkelen van Reinaerde Digiteam Woerden. Van jou wordt gevraagd om het werk zo te organiseren dat medewerkers zelfstandig kunnen werken. Ben jij de ervaren, creatieve & ondernemende begeleider waar wij naar op zoek zijn?!

Thuis bij Reinaerde Digiteam Woerden

Het Reinaerde Digiteam Woerden is gevestigd op Charles Dickensweg 1 in Woerden. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het station Woerden ligt op nog geen 10 minuten lopen.

Op deze leuke werkplek ga je de medewerkers van het Reinaerde Digiteam Woerden ondersteunen met hun werkzaamheden. Veel medewerkers van Reinaerde Digiteam Woerden werken met computers. Op de grafische afdeling worden diverse werkzaamheden gedaan voor (externe) opdrachtgevers. Voorbeelden hiervan zijn: ontwerpen van kaarten, visitekaarten en flyers. Dit doen zij m.b.v. de programma’s Photoshop en InDesign CS3. Op de administratieve afdeling zijn de werkzaamheden vooral gericht op de webwinkel van Reinaerde Eerlijk Cadeau. Ook zijn er medewerkers die zich met digitaliseren bezighouden, zoals het overzetten van video naar dvd, inscannen van foto's of dia’s naar cd's of USB-sticks. Overige werkzaamheden bestaan uit het ontvangen van gasten, telefoon beantwoorden, werken met Word, mailing, kopieerwerk en licht huishoudelijk werk.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Geen gedoe maar gelijk een contract voor onbepaalde tijd voor 28 uur per week
 • Een salaris van maximaal € 3154,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 40) en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen

Jouw talent als Regiebegeleider

 • Je hebt een open, respectvolle en nieuwsgierige werkhouding
 • Je hebt een afgeronde relevante Mbo-opleiding
  (minimaal niveau 4)
 • Je hebt kennis en ervaring van mensen met LG (N)AH of bent bereid je dit eigen te maken
 • Je kunt methodisch werken
 • Je bent in staat om het overzicht te bewaren
 • Je bent in staat een prettige sfeer neer te zetten
 • Je kunt goed samenwerken
 • Je bent communicatief

Heb je nog vragen?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Christa Zorn, Specialistisch begeleider, via telefoonnummer 0348-481997/ 06 83198024

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar