Skip to content

Enthousiaste en Creatieve Begeleider, Digiteam Woerden, 24 uur

Nederland, Utrecht, WoerdenBegeleider

De werkplek

Het Reinaerde Digiteam Woerden is gevestigd op Charles Dickensweg 1 in Woerden. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Het station Woerden ligt op nog geen 10 minuten lopen.

Op deze leuke werkplek ga je de medewerkers van het Reinaerde Digiteam Woerden ondersteunen met hun werkzaamheden. Veel medewerkers van Reinaerde Digiteam Woerden werken met computers. Op de grafische afdeling worden diverse werkzaamheden gedaan voor (externe) opdrachtgevers. Voorbeelden hiervan zijn: ontwerpen van kaarten, visitekaarten en flyers. Dit doen zij m.b.v. de programma’s Photoshop en InDesign CS3. Op de administratieve afdeling zijn de werkzaamheden vooral gericht op de webwinkel van Reinaerde EerlijkCadeau. Ook zijn er medewerkers die zich met digitaliseren bezig houden, zoals het overzetten van video naar dvd, inscannen van foto's of dia’s naar cd's of USB sticks. Overige werkzaamheden bestaan uit het ontvangen van gasten, telefoon beantwoorden, werken met Word, mailing, kopieerwerk en licht huishoudelijk werk.

Jouw werk

Jouw werk bestaat uit het ondersteunen van de medewerkers van Reinaerde Digiteam Woerden. De medewerkers die je gaat ondersteunen hebben een licht verstandelijke en/of lichamelijke beperking of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) of psychiatrische problematiek. Medewerkers hebben niet alleen ondersteuning nodig bij hun werkzaamheden. De medewerkers van Reinaerde Digiteam Woerden hebben door hun lichamelijke beperking ook ondersteuning nodig op het gebied van ADL zorg zoals transfers d.m.v. tilliften en risicovolle handelingen.


Wij zijn op zoek naar een ervaren begeleider, die creatief, inventief & ondernemend is. Ervaring met deze doelgroepen is een pré. Je hebt visie op werk en dagbesteding en vindt het leuk om mee te denken in het ontwikkelen van Reinaerde Digiteam Woerden. Van jou wordt gevraagd om het werk zo te organiseren dat medewerkers zelfstandig kunnen werken.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een open, respectvolle en nieuwsgierige werkhouding.
  • Je hebt een afgeronde relevante Mbo-opleiding
    (minimaal niveau 3)
  • Je hebt kennis en ervaring van mensen met LG (N)AH of bent bereid je dit eigen te maken
  • Je kunt methodisch werken
  • Je bent in staat om het overzicht te bewaren
  • Je bent in staat een prettige sfeer neer te zetten
  • Je kunt goed samenwerken
  • Je bent communicatief

Heb je nog vragen?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Christa Zorn, Specialistisch begeleider, via telefoonnummer 0348-481997 / 06 83198024

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar