Skip to content

Enthousiaste begeleider met hart voor EMB, Dagcentrum ’t Zand in Utrecht, 24-32 uur

Nederland, Utrecht, UtrechtBegeleider

Werken op een plek waar je van betekenis kan zijn voor onze cliënten en midden in de wijk. Dat kan bij Dagcentrum ’t Zand! Wij zoeken naast vaste medewerkers ook een nieuwe collega ter vervanging van zwangerschap (tijdelijk met zicht op vast).

Meer over deze leuke baan, zie ook ons nieuwe filmpje

Binnen Dagcentrum ’t Zand hebben we een vacature voor een begeleider op de groep ervaar. Daarnaast zoeken we ook collega’s voor een zwangerschapsvervanging op de groep ervaar en op de groep SamSam.

Klik hier voor het filmpje van 't Zand


De cliënten van ‘t Zand vragen om veel duidelijkheid, overzicht, structuur en ondersteuning bij de ADL. Er wordt gewerkt vanuit een ondersteuning waarbij je continu een lijntje hebt met de cliënten. Je biedt individuele ondersteuning en houdt tevens overzicht over de hele groep. Cliënten in deze groep hebben veelal een ernstig meervoudige beperking (EMB). Zoals je ziet, zijn veel van onze cliënten rolstoel gebonden. Als begeleider draag je bij aan het opstellen- en geef je uitvoering aan de ondersteuningsplannen. Je sluit aan bij de cliënt en stimuleert hen om een fijne dag te beleven. Dit doe je samen met collega’s. Je biedt voornamelijk ervarings- en belevingsgerichte activiteiten aan. Ben jij geduldig, heb jij oog voor de kleine dingen, vind je het leuk om in een team te werken en heb je humor? Solliciteer dan bij ’t Zand.


Ook draag je als begeleider bij aan de ontwikkeling en het goed functioneren van het team en deskundigheidsbevordering. Er wordt gewerkt vanuit de methodiek LACCS. Naast het begeleiden van cliënten komen er verzorgende taken en mogelijk verpleegtechnische handelingen. De werktijden op ’t Zand liggen tussen 08:30 – 17:00 uur door de weeks.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat je als medewerker het beste uit jezelf haalt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Je krijgt bij ons afhankelijk van de functie een tijdelijke of vaste aanstelling
 • Een salaris van maximaal € 3009,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35)
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof

Jouw talent als Begeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega’s en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

 • Een afgeronde mbo 3- of 4 opleiding (bijvoorbeeld MMZ, VIG, Verpleegkundige, Persoonlijk begeleider of SPW) of je volgt één van deze opleidingen
 • Een proactieve werkhouding, bent taakvolwassen en neemt een passende verantwoordelijkheid voor de inhoud van je werk
 • Een gestructureerde manier van werken met een open houding voor ideeën en feedback
 • Een flinke dosis humor
 • Het verlenen van ADL doe je met plezier
 • Ons team staat continu in ontwikkeling en dat vraagt van jou dat jij ook wilt groeien als begeleider
 • Ervaring in omgang met epilepsie is een pré

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Solliciteren kan t/m 10 juni 2022. Geschikte kandidaten zullen wij zo snel als mogelijk voor een gesprek uitnodigen.

Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Joni van Es, Specialistisch begeleider, via 06 30782650.

We verwelkomen jou graag op Dagcentrum ‘t Zand!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar