Skip to content

Contractmanager, 32-36 uur

Nederland, Utrecht, UtrechtStafmedewerker

Reinaerde is opzoek naar een Contractmanager die naast ervaring met inkoop, een hart heeft voor de zorg. Ben jij onze nieuwe collega?

Jouw functie 

Als Contractmanager met passie voor je vak, waarborg je de kwaliteit van dienstverlening door het beheren en borgen van relaties met klanten en leveranciers op operationeel en tactisch niveau. Jouw verantwoordelijkheid is de sturing op en de beheersing van het gehele proces van (meerjarige) contracten. Je ontfermt je op tactisch en strategisch niveau over jouw portefeuille, je zorgt ervoor dat de contracten voldoen aan de eisen, afspraken en randvoorwaarden. Ook evalueer je de contracten, stel je verbeterplannen op en koppel je deze bevindingen terug naar je de leveranciers, klanten en stakeholders.


Dit ben jij 

Je volgt actief de ontwikkelingen op de inkoop- en leveranciersmarkt. Je bent proactief verricht marktonderzoek en beoordeeld of deze toepasbaar is binnen de organisatie. Je adviseert de interne klant aangaande investeringsbegrotingen, investeringsgoederen en diensten. Daarnaast documenteer, beheer en bewaak je de looptijd van inkoop- en raamovereenkomsten en naleving door leveranciers. Ook ben je een kei in het onderhouden van een leveranciersnetwerk en draag je zorg voor leveranciersmanagement op basis van prestatiemetingen. Naast deze kennis ben je een prettige collega om mee samen te werken en voer je, je werk met plezier uit.


Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Een jaarcontract voor 32-36 uur per week, met de intentie deze op te volgen in vast dienstverband
 • Een salaris van maximaal € 4.211,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 55)
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, en 8% vakantiegeld
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen


Jouw talent als contractmanager

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

 • Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau
 • Je beschikt over NEVI Expert opleiding, CATS CM is een pré
 • Minimaal 3 jaar ervaring op gebied van inkoop en contractmanagement
 • Een klantgerichte houding en je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden
 • Een open houding en humor


De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.


Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Heb je eerst nog een vraag? Dan kan je contact opnemen met Ruud Baks, Strategisch Inkoper, via het nummer 06-22964686.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar