Reinaerde - BI Specialist
Overslaan naar content

BI Specialist

Hybride
 • Hybride (thuis en Utrecht/Woudenberg), Utrecht, Nederland
€ 3.281 - € 4.806 per maandStafmedewerker

Jij bent die ervaren Power BI Rapportage Ontwikkelaar met uitstekende analytische skills. Jouw expertise zet je bij ons in om gedurende de ontwikkeling nauw in contact te zijn met de business en perfect aan te sluiten bij de wensen van de organisatie. Met jouw kennis van datamodellen zorg je voor de juiste ontwikkeling op de juiste plek, of het nu in het datawarehouse of in rapportages is. Daarnaast optimaliseer je de communicatie tussen front end en back end.

Dit ga je doen

Als BI Specialist lever jij een cruciale bijdrage aan de strategische richting van onze organisatie voor de komende zes maanden. Jij bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van informatierapportages die essentieel zijn voor het nemen van belangrijke strategische beslissingen. Je benut ons bestaande datawarehouse optimaal door verschillende databronnen te integreren en te analyseren, geheel afgestemd op de behoeften van onze interne klanten.


Je werkt in een scrum team nauw samen met je directe collega's, waaronder andere BI specialisten, productowners en een technisch analist/ontwerper. Samen zorgen jullie ervoor dat onze organisatie op basis van data weloverwogen keuzes kan maken voor de toekomst.


Een greep uit jouw (dagelijkse) werkzaamheden:

 • Ontwikkelen en onderhouden van dashboards en rapporten met Power BI
 • Verzamelen en beheren van gegevens, analyseren van data en het maken van (visueel aantrekkelijke) rapportages en dashboards
 • Zorgdragen voor de naleving van gegevensbeveiliging en privacyregels en het implementeren van beveiligingsmaatregelen om de gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang
 • Ondersteunen van eindgebruikers bij het interpreteren en gebruiken van BI-rapporten en -dashboards

Het is een impactvolle baan, maar dat is juist waar jij naar op zoek bent.

Waar ga je werken

De medewerkers op de afdeling Informatisering & Automatisering zorgen er met elkaar dagelijks voor dat mensen, applicaties en ICT-infrastructuur goed op elkaar aansluiten. Onze ambitie is groot maar realistisch: De best mogelijke ICT én ondersteuning leveren, voor de client, medewerker en organisatie. Wij organiseren de informatievoorziening waarmee Reinaerde haar ambities kan waarmaken. Om dit te bereiken hebben we meerdere vacatures voor onze afdeling openstaan, want samen maken wij het verschil.

Werkplek: hybride; je bent minimaal één keer per week op onze locatie in Utrecht en/of Woudenberg.


Het is echt een impactvolle baan

Alex, Manager Informatievoorziening

Jouw talenten

Jij bent geboren met talenten die je moeiteloos in je werk kunt inzetten. Voor de functie BI Specialist passen deze talenten het beste:

 • Analytisch vermogen : Met oog voor detail zie jij verbanden, samenhang, problemen én oplossingen
 • Resultaatgericht : Op efficiënte en actieve wijze weet jij het doel te realiseren en resultaten te boeken
 • Teamspeler : Samen met je teamleden wil je op een zo effectief mogelijke wijze resultaten bereiken

Met deze talenten ben je uitstekend in staat waardevolle inzichten en ondersteuning aan een organisatie te bieden.


Daarnaast beschik je over:

 • Ervaring met het bouwen van rapportages, bij voorkeur ervaring met Power BI
 • Humor, want een dag niet gelachen is een dag minder productief geweest
 • De kennis en wil om te werken binnen het Scrum-maatwerk
 • Een relevante afgeronde hbo-opleiding op het gebied van Informatica of een vergelijkbare discipline

Wat bieden wij jou

Bij ons kom je terecht in een baan waarin je meebouwt aan de informatietechnologie van vandaag én morgen. Verder bieden wij jou graag een:

 • Baan voor 36 uur per week (32 uur is eventueel bespreekbaar)
 • Tijdelijk of direct vast dienstverband? Beiden is mogelijk, we bespreken het graag met je
 • Bruto maandsalaris tussen € 3.281,- en € 4.806,- waarmee we jouw ervaring en talenten graag waarderen (cao gehandicaptenzorg, FWG 55, o.b.v. 36 uur) Een eventuele arbeidsmarkttoeslag is, afhankelijk van ervaring, bespreekbaar
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%, 8% vakantiegeld, een pensioenregeling én de keuze in flexibele arbeidsvoorwaarden, denk aan een (lease)fiets- en sportregeling, fiscaal voordeel bij de aanschaf van een mobiel, laptop of sport abonnement of wat te denken van het kopen van extra verlof

En heel belangrijk: vertrouwen. Dit betekent dat je veel zelfstandigheid en vrijheid krijgt. Wij geloven dat dit de beste manier is om jouw talenten volledig tot recht te laten komen en onze ambitie te realiseren.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct door je cv of link naar je LinkedIn profiel met ons te delen. Wil je liever eerst onder het genot van een (digitale) kop koffie/thee kennis maken? Bel dan met Alex Pot en maak een afspraak voor na 28 juli (i.v.m. vakantie).

Eerst nog een vraag?

Jolanda de Vries, corporate recruiter, T 06 578 61 901, beantwoordt jouw vragen graag.


Wij werven graag zelf onze nieuwe collega, daarom hoeven bureaus geen kandidaten voor te stellen. Werken op ZZP basis is niet mogelijk.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar