Reinaerde - Begeleiders, Niet Aangeboren hersenletsel (NAH), Regio Utrecht
Overslaan naar content

Begeleiders, Niet Aangeboren hersenletsel (NAH), Regio Utrecht

Op locatie
 • Utrecht, Utrecht, Nederland
€ 2.393 - € 3.606 per maandBegeleider

Hou jij van een beetje uitdaging, kijk jij naar de mens achter het hersenletsel en zet jij je graag in om mensen met NAH te ondersteunen zodat zij het beste uit de dag kunnen halen en mee kunnen komen in de maatschappij? Lees dan gauw verder!

Jij als Begeleider:

Binnen de regio Utrecht (Woerden, Harmelen, Leidsche Rijn en Utrecht) hebben we vier verschillende woonlocaties waar wij als Reinaerde 24 uur per dag zorg en begeleiding bieden aan mensen met NAH.

Doorgaans zijn de cliënten die bij ons wonen, mensen zoals jij en ik, die door omstandigheden, zoals een ongeluk, tumor, hersenbloeding of een bepaalde ziekte op een zeker moment in het leven een beperking hebben opgelopen.

Een breuk omdat hun leven er vaak plotseling totaal anders uit ziet door de beperkingen die ze aan het letsel hebben overgehouden. Ze kunnen gevolgen ondervinden op lichamelijk vlak (zoals halfzijdige verlamming), cognitief (zoals een aangetast geheugen, prikkelgevoeligheid, initiatiefloos) en/of sociaal-emotioneel (zich moeilijk kunnen aanpassen, 'levend verlies’). Ook verschilt per persoon in hoeverre ze ziekte-inzicht hebben en hoe groot hun netwerk is. Iedere cliënt is weer anders, en jij als begeleider stemt met cliënt, betrokkenen en je team steeds weer af op wat die specifieke cliënt aan ondersteuning nodig heeft. Je ondersteunt in de dagelijkse verzorging en begeleiding, en helpt de cliënt hierbij hun leven weer in te richten op een manier die bij hen past. Iedere cliënt is weer anders en de hulpvragen variëren enorm, waardoor je als begeleider veel verschillende dingen doet, mee maakt.

Dit ga je doen:

 • Je verleent ADL zorg, zoals wassen en aankleden, werkt met tilliften, deelt medicatie en op sommige plekken doe je ook behaalde handelingen zoals katheteriseren, stoma verschonen of bijvoorbeeld insuline spuiten. Je draait je hand niet voor deze acties om
 • Op de woningen zoeken we zowel Begeleiders als Regiebegeleiders
 • Als begeleider begeleid en verzorg je de cliënten volgens de gemaakte afspraken uit het ondersteuningsplan en werk je doelgericht. Je rapporteert dagelijks op je bevindingen en doelen
 • In de rol van Regiebegeleider ben je naast het begeleiden en verzorgen van de cliënten, verantwoordelijk voor het coördineren van het zorgproces van een aantal cliënten. Je schrijft samen met de cliënt en betrokkenen het ondersteuning plan en voert dit met je team en andere disciplines uit

Dit heb je nodig:

 • Je bent flexibel en staat open voor onregelmatig werken
 • Je hebt affiniteit met zorgtaken of staat ervoor open om dit je eigen te maken
 • Je hebt een hands on mentaliteit
 • Minimaal een afgeronde niveau 3 opleiding MBO zorg gerelateerd

Dit krijg je van ons:

Ben je net klaar met je zorgopleiding niveau 3,4, of 5 dan ben je ook welkom om als beginnend Begeleider of beginnen Regiebegeleider te komen werken. We werken je dan eerst boventallig in en je kunt via de Reinaerde Academy een Traineeship volgen om goed de functie te leren kennen.

 • Daarnaast krijg je van ons ook aanvullende scholing in bijvoorbeeld methodisch werken
 • Afhankelijk van je afgeronde zorgopleiding en ervaring word je ingeschaald tussen FGW 35 (Begeleider) en FWG 40 (Regiebegeleider), minimaal € 2.393-, maximaal € 3.606,- bruto op basis van 36 uur 
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, zoals een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • 8 % vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen
 • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengt

Contact:

Wil je meer weten over deze leuke vacature, solliciteer dan direct! Heb je vragen? Dan kun je bellen of Whatsappen met Recruiter Marc Brugman via Telefoonnummer: 06-57769919.


Omdat wij graag zelf onze collega's werven, hoeven bureaus geen kandidaten voor te stellen.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar