Reinaerde - Begeleider Nachtzorg
Overslaan naar content

Begeleider Nachtzorg

Op locatie
 • Den Dolder, Utrecht, Nederland
€ 2.393 - € 3.606 per maandBegeleider

Ben jij op je best in de nacht?  En wil je samen met je team onze bewoners helpen met ondersteuning op maat, zodat ook zij een fijne nacht hebben? Dan kijken wij uit naar jouw komst!

Positieve energie in de nacht

Jij ligt niet te dromen in de nacht, nee jij bent wakker, scherp, alert en klaar om in actie te komen wanneer het nodig is. Samen met een hecht team zorg je ervoor dat de bewoners de zorg krijgen die ze nodig hebben. Je houdt met oog voor de kleinste veranderingen de monitoren in de gaten die op de locaties alles registeren. Dit doe je zowel voor de woningen op Dennendal, als voor de woningen in de wijk eromheen. Wanneer het nodig is bel je met de collega die nachtdienst heeft op locatie. En gebeurt er iets op Dennendal zelf, dan ga je daar met een collega naartoe. En om helemaal zeker van je zaak te zijn, ga je twee keer per nacht samen met je collega een kijkje nemen of alles goed gaat, en ondersteuning bieden waar nodig.

Thuis bij Dennendal

Dennendal ligt in de prachtige bossen van Den Dolder, op loopafstand van het dorp en heeft een eigen station. Op het terrein staan 23 woningen waar tussen de 5 tot 14 bewoners wonen, ook zijn er verschillende soorten dagbesteding te vinden.  

Hier vind je meer informatie over de locatie Dennendal in Den Dolder

Dit bieden we jou

Wij doen ons best om jou een leuke en veilige werkplek te geven waar je het beste uit jezelf kunt halen en waar jezelf kunt zijn. Want jij maakt het verschil in de ondersteuning die wij bieden. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen om de beste zorg en begeleiding te bieden en je met plezier je werk doet. Dat doen we door jouw en je werk te waarderen met: 

 • Een hecht team dat uitkijkt naar jouw komst en je goed zal inwerken
 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Vast contract voor onbepaalde tijd met uren in overleg
 • Een salaris van maximaal € 3.360- (FWG 35) voor een begeleider of € 3.606,- (FWG 40) voor regiebegeleider, bruto per maand op basis van 36 uur m.i.v. 01-06-2024
 • In de nachtzorg krijg je nog een onregelmatigheidstoeslag (ORT)
 • Natuurlijk 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een (lease)fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengt

Dit neem je mee

 • Een relevante afgeronde mbo-3 of een mbo 4 of hbo opleiding 
 • Je weet wat je te wachten staat en bent scherp op de kleinste veranderingen en bent niet bang voor onverwachte situaties
 • Met jouw gevoel voor humor kan je relativeren en makkelijk inspelen op de situatie
 • Mogelijkheden, die zie jij altijd en dan pak je door en ga je ervoor.

Dit zijn wij

Wij verzorgen begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant voor 3600 mensen met een beperking. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht en drie gemeenten daarbuiten. Elke dag zetten we ons samen met 1700 collega's in om bij te dragen aan de kwaliteit van het bestaan van de mensen die dat nodig hebben. Zo bouwen we met elkaar aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega’s.  

Ben jij onze nieuwe collega?

Dat is fijn, want wij kijken uit naar jouw komst.  Stuur ons je CV en vertel ons hoe je bij ons het verschil kunt maken, maar vertel ons vooral ook wat je van ons verwacht. En hopelijk zien we je snel bij ons op locatie.  

Eerst nog een vraag? Bel of WhatsApp dan met Jacqueline Valkenburg, manager, op 06 57923280

Tot snel!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar