Skip to content

Begeleider zaterdagopvang, de Berk, 2x in de maand 8 uur (om de week – oneven weken)

Nederland, Utrecht, ZeistBegeleider

Voor onze zaterdagopvang zoeken wij een begeleider voor 2 keer per maand. Studeer jij of is er een andere reden waarom jij op zaterdag tijd hebt? Lees snel verder!

Over de zaterdagopvang

In Zeist staat kinderdagcentrum De Berk. Het kinderdagcentrum richt zich op de ontwikkeling, zorg en ondersteuning van kinderen van 0-18 jaar met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke beperking veelal in combinatie met een ernstige meervoudige beperking, een stoornis in het autistisch spectrum en/of psychiatrische problematiek. Een aantal kinderen van zowel het kinderdagcentrum als vanuit het onderwijs gaan naar de BSO+ en zaterdagopvang. Hier ligt de nadruk op ontspanning. De zaterdagopvang is om de week op zaterdag geopend.

Jouw werk als begeleider

Als begeleider voor de zaterdagopvang zal je 2 keer per maand de kinderen van de Berk opvangen. Structuur is erg belangrijk voor de kinderen. 

Zo wissel je de activiteit af met verschillende eet- en drinkmomenten. De activiteit kies je op basis van het energielevel van de kinderen. Voorbeelden van activiteiten zijn snoezelen, knutselen, bakken, wandelen. Je kijkt altijd naar wat de kinderen nog leuk zouden vinden en aankunnen. De groepsgrote is maximaal 5 voor één begeleider. Meestal sta je met een collega samen op een groep. Er wordt individueel gekeken waar de behoefte ligt van de kinderen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitwerken en verfijnen van het activiteitenprogramma die jullie uitvoeren. De werkdag bij de zaterdagopvang is om de zaterdag van 8:30 – 16:30 uur. Er liggen mogelijkheden om het werken bij de zaterdag te combineren met het werken op de BSO+ of met invalwerk op het kindercentrum de Berk.

Jouw kwaliteiten als begeleider

 • Je bent om de week beschikbaar op zaterdag (oneven weken)
 • Je hebt een afgeronde relevante mbo-opleiding niveau 3 of 4, óf volgt een HBO opleiding in de richting van de zorg
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep kinderen en jongeren met een matige of ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag
 • Je weet flexibel en creatief met diverse hulpvragen en situaties in de groep om te gaan, staat stevig in je schoenen, bent klantvriendelijk, open in de communicatie en geduldig
 • Je bent in staat om te denken in kleine stapjes en kan doelen uitvoerend vormgeven in passende activiteiten
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband kan werken

Hoe waarderen we bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat je als medewerker het beste uit jezelf haalt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Gelijk een contract voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een salaris op basis van ervaring en diploma (FWG 30 of FWG 35) met natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld, in het klein en in het groot. Eerst nog een vraag? Neem dan contact op met Iris van der Laan, specialistisch begeleider bij de Berk: 030-6916042/ 06-83489142

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar