Skip to content

Begeleider, Woonzorgcentrum De Drie Ringen, 24-32 uur

Nederland, Utrecht, UtrechtBegeleider

Zoek jij waardevol en uitdagend werk in een plezierige werkomgeving waar aandacht is voor de cliënt en voor jou? Wij zijn op zoek naar een gedreven en liefdevolle begeleider! Als begeleider op woonzorgcentrum De Drie Ringen krijg je te maken met een (betekenis)volle agenda gericht op de verzorging en ondersteuning van ouderen met een lichte tot matige verstandelijke beperking en NAH.

Hoe je als begeleider positieve energie brengt

Als begeleider haal jij energie uit het verzorgen en ondersteunen van cliënten en ben jij in staat om hen gezellige dag te bezorgen. Hoe je dat precies doet? Daar weet jij zelf alles van! Jij weet als geen ander hoe belangrijk het is om zorg te bieden dat afgestemd is op individuele behoeften, mogelijkheden en wensen van de cliënt. Natuurlijk worden de gemaakte afspraken over zorg en ondersteuning vastgelegd in een ondersteuningsplan. Samen met jouw collega’s van het team wonen doe je dit op een gestructureerde werkwijze, waar duidelijke communicatie een belangrijke factor is.


Als begeleider zal jij daarnaast een verbindende factor zijn tussen de cliënten, arts, gedragskundige, ergo- en fysiotherapeuten die gekoppeld zijn aan De Drie Ringen. Samen doen wij er alles aan om bij te dragen aan een prettige en veilige omgeving waar de cliënt zich thuis voelt.

Lijkt jou dit een mooie en waardevolle uitdaging? Solliciteer dan snel!

Thuis bij Reinaerde De Drie Ringen

Woonzorgcentrum De Drie Ringen in Utrecht is een modern en toegankelijk ingericht complex, volledig afgestemd op het gebruik door en voor ouderen. Hier wonen 28 ouderen van middelbare leeftijd tot hoogbejaard met een lichte tot matige verstandelijke beperking en NAH. Veel bewoners hebben bijkomende lichamelijke problematiek in de vorm van trager en moeilijker bewegen en een afname van zintuiglijke functies en vaardigheden. Dit maakt dat een aantal bewoners rolstoelafhankelijk is. Om hen de beste zorg en ondersteuning te kunnen bieden, wordt er 24-uurs begeleiding met een actieve nachtdienst geboden. Hierin is het methodisch kader Urlings het uitgangspunt.

Benieuwd naar locatie De Drie Ringen in Utrecht? Bekijk dan onderstaande video!
Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te kunnen bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde! We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Omdat jouw inzet prijzenswaardig is, kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Je krijgt bij ons direct een contract voor onbepaalde tijd
 • Een salaris van maximaal € 3009,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35)
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof

Jouw talent als Begeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

 • Minimaal een relevante afgeronde mbo-opleiding niveau 3 (bijvoorbeeld MMZ, persoonlijk begeleider, Verzorgende IG of Verpleegkunde)
 • Relevante werkervaring met en kennis van volwassenen met een verstandelijke beperking en/of NAH waarbij je kennis of ideeën hebt om activiteiten aan te laten sluiten bij de cliënten van De Drie Ringen
 • Een gestructureerde manier van werken met een open houding voor ideeën en feedback
 • Een stevige persoonlijkheid. Je weet waar je grenzen liggen en je bent opgewassen tegen (verbale en fysieke) agressie
 • Een flinke dosis humor

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet! Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Ellina Donkervoort, Specialistisch Begeleider via telefoonnummer: 06-83250868.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar