Skip to content

Begeleider, Volwassenen, Dennendal, 16-36 uur

Nederland, Utrecht, Den DolderBegeleider

Ben jij een gedreven begeleider en zoek je een (andere) leuke werkplek? In de zorglijn volwassenen kijken we samen naar de mogelijkheden! 

Hoe je als Begeleider positieve energie brengt

Bij ons staan ​​cliënten aan het roer van hun eigen leven, dat noemen wij Persoonsgerichte zorg. Persoon omdat de persoonlijke zorg is afgestemd op de eigen dromen en wensen van onze bewoner. Gericht omdat het bijdraagt, nut heeft en leidt tot zingeving voor de bewoner, zijn netwerk en de medewerker.

De bewoners kunnen rekenen op jouw persoonlijke begeleiding. Voor jou is elke bewoner bijzonder en je kijkt dan ook echt naar wat hij/zij nodig heeft en welke hulpvraag er is. Met de methodiek die we gebruiken Triple C, bieden we elke cliënt precies wat hij/zij nodig heeft om een ​​zo mogelijk dag te hebben.

Naast de zorg, ondersteuning bij persoonlijke verzorging en de eetmomenten, heb je ook taken als het digitale takendossiers en een leefomgeving creëren. Bij alles wat je doet voor rust en je huis is een thuis. In die fijne huiselijke sfeer kunnen bewoners zijn en zich prettig voelen, daar doe je het voor! 

Thuis op Dennendal

In de bosrijke omgeving van Den Dolder, vind je de locatie Dennendal, op loopafstand van het dorp Den Dolder. Dennendal is echt een dorp op zich. Iedereen kent iedereen. Op deze woning loopt een groepsmeerzorgtraject waarin er samen met een multidisciplinair team op zoek wordt gegaan naar een optimale wijze van begeleiding binnen de woning.


Op Dennendal hebben we meerdere woningen. Iedere woning is gericht op een doelgroep. In het geval van deze vacature betreft dit volwassenen. Op de woningen wonen zo'n 9 tot 12 clienten in de leeftijd tussen de 30 en 60 jaar, met een enkele uitschieter. De bewoners hebben allemaal een ernstige verstandelijke beperking. In deze ruime, gelijkvloerse woning is voldoende individuele zorg voor elke bewoner, zodat de ruimte onderling afgestemde kan worden op ieders wensen en mogelijkheden. Er is een wakende nachtdienst op het terrein die werkt met een computergestuurd uitluistersysteem. Het is elke dag weer een uitdaging om hier te werken omdat het een mooie combinatie is tussen zorg en begeleiding. De begeleiding voornamelijk uit warme zorg geboden in een dagindeling.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo je je in elk geval rekenen op:

  • Gelijk een vast contract, als na de proeftijd blijkt dat wij bij elkaar passen
  • Onregelmatigheidstoeslag, eindejaarsuitkering 8,33% en 8% vakantiegeld
  • Je eigen keuze arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling van extra verlof
  • Enige inspraak in je rooster
  • Scholing/opleiding en coaching mogelijkheden

Jouw talent als Begeleider

  • Een zorg gerelateerd diploma op minimaal MBO 3 niveau, niveau 4 (voor een regie begeleider) of een passende HBO opleiding
  • Ervaring met de doelgroep
  • Affiniteit met autisme
  • Bereidheid om in een onregelmatige dienstrooster te werken (vroege en late diensten) met uitzondering van nachtdiensten
  • Je vindt het leuk om te zorgen en te verzorgen

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Wij dragen bij aan de kwaliteit van bestaan ​​van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin jij van betekenis bent. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, doen we samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en inzetten altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld, in het klein en in het groot. Sollicitant direct. Nog een vraag? Bel of App met Iris van Maarschalkerweerd, Adviseur Werving en Selectie, op 06-83225531.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar