Skip to content

Begeleider, Serviceteam KW3, Utrecht, 24 uur per week

Nederland, Utrecht, UtrechtBegeleider

Cliënten van het serviceteam op de KW3 in Utrecht zoeken een begeleider die helpt om de dienstverlenende activiteiten op de samenwerkingsplaats in goede banen te leiden. Zoek jij een functie waar je hierin van betekenis kunt zijn? Solliciteer direct!


Op samenwerkplaats Koningin Wilhelminalaan kunnen cliënten diverse dienstverlenende activiteiten doen. Zoals sorteerwerk, oud papier ophalen, papier bijvullen in de printers, tafels schoonmaken na de lunch, stofzuigen en allerhande werkzaamheden. De samenwerkplaats op de Koningin Wilhelminalaan zit in een groot kantoorpand met meerdere bedrijven. Cliënten werken door het hele pand. De cliënten werken alleen of met zijn tweeën onder begeleiding van een medewerker. Cliënten vinden het leuk om in een kantoorpand te zijn en daar via het werk contacten aan te gaan met anderen.  Je werkt in een team van 2 collega’s, je werktijden zijn van half 9 tot 5 uur.

Benieuwd naar het serviceteam van Reinaerde, zie dan het volgende filmpje:

Dit ga je doen

De begeleider ondersteund de cliënt bij de werkzaamheden. Je durft grenzen te stellen. je kan nieuw werk aannemen/ creëren en daarbinnen rekening houden met de mogelijkheden van de cliënten. Je geeft structuur aan de dag en bewaakt het werkritme. Je werkt 1 dag samen met een andere collega. De andere dagen werk je zelfstandig. Samen run je het Serviceteam op de KW3.

Lees hier meer over werken als begeleider bij Reinaerde. 

Dit heb je nodig

  • Een zorggerelateerd diploma op minimaal MBO niveau 3
  • Een beheerste uitstraling/basishouding: het kunnen creëren van orde en rust op de werkvloer
  • Verantwoordelijkheidsgevoel; zowel voor cliënten als voor de kantoor-ondersteunende taken/opdrachten (dienstbaar willen en kunnen werken)
  • Accuraat; je werkt zorgvuldig en geordend

Voldoe je nog niet aan de eisen? Je bent ook welkom om te solliciteren als je diploma (nog) niet bezit, maar wel wilt ontwikkelen.

Dit krijg je van ons

  • Minimaal €2110,- tot maximaal €3009,- bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je (diploma en) ervaring (schaal 35)
  • Een 13 e maand en natuurlijk vakantiegeld
  • Direct een vast contract
  • Keuze in secundaire arbeidsvoorwaarden, denk aan een sport- of fietsregeling van extra verlof
  • Wil je graag doorgroeien? Dan krijg je daar bij Reinaerde alle ruimte voor bijvoorbeeld trainingen of opleidingen

Eerst nog vragen?

Bel of app dan met Hedwig Schopping via 06 13165427. Of solliciteer direct, dan beantwoorden wij jouw vragen in een kennismakingsgesprek.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar