Skip to content

Begeleider, Reiger 1/2 Bilthoven, 24-28 uur

Nederland, Utrecht, BilthovenBegeleider

Wil jij het verschil maken voor de bewoners en de bewoners helpen zo zelfstandig mogelijk te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe je als begeleider positieve energie brengt

Als begeleider haal je energie uit ondersteuning van cliënten. Vanuit jouw ervaring en kennis weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om individuele wensen te stimuleren. Samen met jouw collega's doe je dit op een werkwijze, waar duidelijke communicatie een belangrijke factor is. Het zit in je natuur om iedereen te zien zoals hij of zij is. Je draagt ​​bij aan een prettige en veilige omgeving waarin de cliënt zich goed voelt.

Je werkt in onregelmatige diensten in de ochtend, avond en weekeinden. Afhankelijk van de omvang van het contract en je persoonlijke omstandigheden bespreken we samen welke diensten passend en wenselijk zijn. Na een inwerkperiode werk je zelfstandig op de woning.

Thuis bij Reiger 1/2

De Reiger in Bilthoven is een woonvoorziening in de wijk Brandenburg in Bilthoven. Er zijn vier woningen waar in totaal 26 volwassenen met een verstandelijke beperking wonen. Op Reiger 1/2 wonen ouder wordende cliënten met een matige tot ernstig verstandelijke beperking. De bewoners hebben elk hun eigen slaapkamer maar doen veel in en vanuit de gezamenlijke woonkamer. De begeleidingsvraag van de bewoners verschilt sterk van elkaar. Zij hebben ondersteuning nodig bij de ADL en bij het ordenen, structureren en organiseren van hun activiteiten.

Wat bieden we jou?

Ons team bestaat uit fijne en betrokken collega's. De lijnen zijn kort en je werkt altijd samen op de woning. Samen zullen we ons betrokken team verder opbouwen om de beste begeleiding te kunnen bieden aan bewoners met een licht verstandelijke beperking.
Wat krijg je daar voor terug:

 • Een uitdagende functie voor 24-28 uur in de week
 • Gelijk een vast contract, als na de proeftijd blijkt dat wij bij elkaar passen
 • Een salaris van maximaal € 3009,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35)
 • Onregelmatigheidstoeslag
 • Eindejaarsuitkering 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Je eigen keuze arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Opleidings- en coaching mogelijkheden

Wat neem jij mee?

 • Een zorg-gerelateerd diploma op MBO niveau 3, 4 of HBO niveau
 • Je werkt onregelmatig diensten vroege diensten, late diensten en slaapdiensten
 • Je vind het leuk om in de avond te werken
 • Jij kunt een cliënt ondersteunen in zijn zelfstandigheid. Jij maakt het mogelijk dat de cliënt het beste uit zich zelf kan halen

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij weleens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Erik Hagoort, specialistisch begeleider, telefoonnummer: 06-57050254 of Esther Bouhuis, tactisch manager, telefoonnummer: 06-83330117. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar