Skip to content

Begeleider, Ouderen, Dennendal, 24-36 uur

Nederland, Utrecht, Den DolderBegeleider


Heb jij affiniteit met oudere bewoners met een verstandelijke beperking dan gaan wij graag met jou in gesprek!


Hoe je als begeleider positieve energie brengt

Als begeleider begeleid je oudere cliënten met een ernstig/matig verstandelijke beperking. De bewoners hebben elk hun eigen slaapkamer maar doen veel in en vanuit de gezamenlijke woonkamer. De begeleidingsvraag van de bewoners verschilt van elkaar. Er is ondersteuning nodig bij verzorging en bij het ordenen, structureren en organiseren van hun dag. Voor andere cliënten ligt de zorg vraag meer op begeleiden en op het bieden van nabijheid, veiligheid en er zijn voor de bewoners. (Bij de bewoners komt in meer en mindere maten onrustig gedrag voor.) Jij kunt de vraag achter dit gedrag zien, grenzen stellen en veiligheid bieden. Op onze woning is een mooie combinatie tussen zorg en begeleiden. Het is een gemêleerde woning waar je veel kan leren en waar altijd wel iets gebeurd. Begeleiding bieden we vanuit de methodiek respectvolle benadering ouderen. Hierin staat het individu centraal.Thuis op Dennendal

In de bosrijke omgeving van Den Dolder, vind je de locatie Dennendal, op loopafstand van het dorp Den Dolder. Dennendal is echt een dorp op zich. Iedereen kent elkaar. Deze vacature is gericht op ouderen. De ouderen op Dennendal wonen op Bloemenhof en Bomenhof. Deze hofjes bestaan uit 6 woningen. Waarbij het grootste deel woningen zijn voor ouderen. In iedere woning zijn verschillende hulpbehoeftes. Waar de ene woning veel werkt met tilliften, is bij de ander meer lichte ondersteuning nodig. Je zal werken met clienten in de leeftijd van 50 tot 93 jaar, waarbij iedere client naar een verstandelijke beperking een extra zorgvraag heeft. Denk aan iets meer lichamelijke verzorging of omgaan met dementie. De groepen zijn heel gemêleerde, waardoor het een mooie combinatie biedt tussen zorg en begeleiden. Bij Reinaerde willen een goed thuis zijn voor de bewoner, waarbij individuele aandacht belangrijk is.

Verder wordt er op iedere woning met een methode gewerkt. Voor veel ouderenwoningen is dit Urlings, waar “Respectvol en methodisch begeleiden van oudere en dementerende mensen met verstandelijke beperkingen” centraal staat. Maar ook wordt er gewerkt met Triple C, waarbij naar het "gewone leven" wordt gestreefd.  

Onze betrokken teams bestaan uit fijne en betrokken collega's. De lijnen zijn kort en je werkt altijd samen op de woning. Samen zullen we ons betrokken team verder opbouwen om de beste begeleiding te kunnen bieden. Het team is een mix tussen ervaren en nieuwe collega's. Het team is positief ingesteld en sterk in ontwikkeling. Met elkaar zoeken we hoe de zorg steeds beter kan worden georganiseerd en goede zorg wordt verleend door professionele begeleiders!

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Ook is jouw inzet prijzenswaardig en daarom kun je in elk geval rekenen op:

  • Scholing en coaching
  • Gelijk een vast contract, als na de proeftijd bleek dat wij bij elkaar passen, met uren in overleg
  • Een salaris van maximaal € 3009,- voor een begeleider functie en € 3154,- voor de functie van regiebegeleider per maand op basis van 36 uur
  • 8% vakantiegeld, onregelmatigheidstoeslag en een eindejaarsuitkering 8,33% 
  • Je eigen keuze arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
  • Enige inspraak in je rooster

Jouw talent als begeleider 

  • Een zorggerelateerd diploma op MBO niveau 3/4 of een passende HBO-opleiding
  • Ervaring met mensen met een verstandelijke beperking
  • Bereidheid om in een onregelmatige dienstrooster te werken met uitzondering van nachtdiensten
  • Heb jij ervaring met de doelgroep, maar nog niet als regiebegeleider? Wij zijn bereid dit jou te leren, en je alle kansen en mogelijkheden te bieden om een ​​goede regiebegeleider te worden.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Nog een vraag? Neem contact op met Iris van Maarschalkerweerd, Adviseur Werving en Selectie, telefoonnummer: 06-83225531.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar