Begeleider, Ouderen, 24-36 uur

Nederland, Utrecht, Den DolderBegeleider

Werken in de gehandicaptenzorg geeft veel voldoening. Kun jij onze bewoners geven wat ze nodig hebben? Kom dan kennismaken!

Hoe je als begeleider positieve energie brengt

Bij ons staan ​​cliënten aan het roer van hun eigen leven, dat noemen wij PersoonsGerichte zorg. Persoon omdat de persoonlijke zorg is afgestemd op de eigen dromen en wensen van onze clienten. Gericht omdat het bijdraagt, nut heeft en leidt tot zingeving voor de bewoner zijn netwerk en de medewerker.


De bewoners kunnen rekenen op jouw persoonlijke begeleiding. Voor jou is elke bewoner bijzonder en je kijkt dan ook echt naar welke hulpvraag er is. Met de methodiek die we gebruiken, Urlings, bieden we elke cliënt precies wat hij/zij nodig heeft om een ​​mooie oude dag te hebben.


Naast de zorg, ondersteuning bij persoonlijke verzorging en de eet momenten, heb je ook taken als het werken in het digitale dossier en een prettige dagelijkse leefomgeving creëren. Bij alles wat je doet voor rust en regelmaat in huis. Dit is soms een hele uitdaging omdat er een aantal bewoners zijn die niet zo goed met elkaar overweg kunnen. In die fijne huiselijke sfeer kunnen bewoners zich prettig voelen en daar doe je het voor.


Als persoonlijk begeleider zet je samen met collega's de lijnen uit voor relaties, voer je gesprekken met verwanten en schrijf je ondersteuningsplannen. Je werkt vanuit een band, de relatie die je met de cliënt hebt.

Thuis op Dennendal

In de bosrijke omgeving van Den Dolder, vind je de locatie Dennendal, op loopafstand van het dorp Den Dolder. Dennendal is echt een dorp op zich. Iedereen kent elkaar.


Bloemenhof is gevestigd aan een hofje met 5 woningen waarin ouderen wonen. Op iedere woning wonen ongeveer 9 clienten met een matig tot ernstige verstandelijke beperking. De leeftijden verschillen tussen de 50 en 93 jaar. Alle cliënten zijn ouder en hebben een vraag die daarbij hoort, denk aan lichamelijke verzorging of omgaan met dementie in combinatie met een verstandelijke beperking. De groepen zijn heel gemêleerde, waardoor het een mooie combinatie biedt tussen zorg en begeleiden. Blij Reinaerde willen een goed thuis zijn voor de bewoner, waarbij individuele aandacht belangrijk is.


Er wordt gewerkt met de methodiek Urlings. Je hebt veel interactie met de bewoners en ze zoeken regelmatig je grenzen op. Dit kunnen ze doen door vrolijkheid of onrust/agressie. Dit kan pittig zijn, maar omdat jij veiligheid en vertrouwen biedt zal er een wederzijdse band ontstaan.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Ons betrokken nieuwe jonge team bestaat uit fijne en betrokken collega's. De lijnen zijn kort en je werkt altijd samen op de woning. Samen zullen we het team verder opbouwen om de beste begeleiding te kunnen bieden. Als begeleider zorg jij samen met je collega's voor goede cliënt zorg. Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor alle zorg rondom een ​​aantal cliënten. Hierbij kunnen je denken aan het plannen en opstellen van het ondersteuningsplan, intensief contact met de medische dienst/en verwanten. Wat krijg je daar voor terug:

 • Een aan uren van de functie in overleg, minimaal 24 uur
 • Gelijk een vast contract, als na de proeftijd bleek dat wij bij elkaar passen
 • Een salaris van maximaal 2.853,- voor een begeleider functie en 2.993,- voor de functie van regiebegeleider per maand op basis van 36 uur
 • Onregelmatigheidstoeslag
 • Eindejaarsuitkering 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Je eigen keuze arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Enige inspraak in je rooster
 • Scholing en coaching mogelijkheden

Jouw talent als begeleider 

 • Een zorggerelateerd diploma op minimaal MBO niveau 3 of een passende HBO-opleiding
 • Ervaring met de doelgroep
 • Bereidheid om in een onregelmatige dienstrooster te werken met uitzondering van nachtdiensten
 • Heb jij ervaring met de doelgroep, maar nog niet als regie-begeleider? Wij zijn bereid dit jou te leren, en je alle kansen en mogelijkheden te bieden om een ​​goede regie-begeleider te worden.

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten. Daarbij dragen wij bij aan de kwaliteit van bestaan ​​van mensen met een beperking. Met hun bouwen we aan een betere wereld waarin een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, doen we samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Nog een vraag? Neem contact op met Iris van Maarschalkerweerd, Adviseur Werving en Selectie, telefoonnummer: 06-83225531.
Acquisitie naar deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar