Skip to content

Begeleider of Regiebegeleider zorgonderwijsgroepen, KDC Oikos Buiten en Rafaelschool, 24-32 uur

Nederland, Utrecht, UtrechtBegeleider

Voor de jonge kindgroepen op Oikos buiten en de zorgonderwijsgroepen zijn wij op zoek naar begeleiders en een regiebegeleider voor 24-32 uur per week. Toe aan de volgende stap binnen de gehandicaptenzorg en altijd al met kinderen willen werken?! Lees dan verder.

Hoe je als Begeleider van Regiebegeleider positieve energie brengt

Oikos Buiten is een kinderdagcentrum waar dagbehandeling en zorgonderwijs geboden aan kinderen met een verstandelijke beperking en/of ontwikkelingsachterstand in de leeftijdscategorie van 4 tot 12 jaar. Deze (individuele)zorg is gericht op praktische en sociale vaardigheden, waarbij zelfredzaamheid en het welbevinden van het soort zelfs belangrijk is! Wij zoeken begeleiders op de groepen groen en roze en een regiebegeleider op de groep groen. Groep Groen is een pubergroep, hier zitten kinderen/jongeren van 12 tot en met 18 en zij zitten in het STIP. STIP hetzelfde idee als de Rafaelschool maar dan VSO. Zowel als op STIP & op de Rafaelschool is er veel samenwerking tussen de scholen en de groepen. Doel is om de kinderen nog schoolse vaardigheden aan te leren en te richten op zelfstandigheid & zelfredzaamheid echt. Deze zorgonderwijsgroepen functioneren binnen het Zeer Moeilijk Lerend onderwijs in Kanaleneiland. Op de groepen wordt gewerkt met LACCS, Plancius en 'Ervaar het maar'. 

Je werktijden liggen overdag door de weeks tussen 08:00 – 16:30 uur.


Als begeleider of regiebegeleider haal jij energie uit het begeleiden en ondersteunen van kinderen met een verstandelijke beperking en/of ontwikkelingsachterstand, waarbij de ontwikkeling van kennis en vaardigheden een grote rol speelt. Vanuit deze rol krijg je te maken met een (betekenis)volle agenda en ga je samen met de cliënt en familie op zoek naar de best passende vorm van ondersteuning en begeleiding. Natuurlijk vanuit een veilige omgeving waar de cliënt centraal staat. Hoe je dit precies doet? Daar weet jij natuurlijk alles van!


Samen met jouw collega’s geef jij invulling en zorg je voor de uitvoering van de afspraken uit het ondersteuningsplan, aansluitend op de praktische en sociale vaardigheden van het kind. Hierin wordt op individueel niveau gekeken naar passende werkdoelen, wensen en mogelijkheden van de cliënt. Je bent (gedeeltelijk) verantwoordelijk voor het opstellen, evalueren en bewaken van de voortgang van ondersteuningsplannen. Dit alles in een prettige en veilige sfeer, wat bijdraagt aan het welbevinden van de cliënten.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat zijn wij binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Omdat jouw inzet prijzenswaardig is, kun je in elk geval rekenen op:

  • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
  • Een contract voor onbepaalde tijd voor 24-32 uur per week
  • Een salaris van maximaal € 3.009,- per maand op basis van 36 uur (FWG 35) of maximaal € 3.154 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 40) en natuurlijk 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling van extra verlof

Jouw talent als (Regie) begeleider

Je betekent graag iets voor een ander en ziet mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

  • Een afgeronde relevante MBO/hbo-opleiding Gezondheidszorg en/of Welzijn (minimaal niveau 3 voor begeleider en minimaal niveau 4 voor Regiebegeleider)
  • Natuurlijke interesse in de doelgroep
  • Passie voor het stimuleren van zelfredzaamheid door een goede begeleiding
  • Een stevige persoonlijkheid, je bent duidelijk, zelfstandig en je weet te allen tijde rust en overzicht te bewaren

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en daarbij bij aan de kwaliteit van bestaan ​​van mensen met een beperking. Met bouwen we aan een betere wereld waarin een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, doen we samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet! Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Izabel Samelak, Specialistisch begeleider via 06-22874473 en Hymke Vulling, Specialistisch begeleider via 06-12830119.

Acquisitie naar deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar