Skip to content

Begeleider of Regiebegeleider, Wijkersloot, 24-32 uur

Nederland, Utrecht, NieuwegeinBegeleider

Ben jij een begeleider of regiebegeleider met ambitie voor het verzorgende vak? Lees dan snel verder en reageer direct!
Als begeleider bij locatie Wijkersloot ben je een begeleider met ambitie voor het verzorgende vak. Je hart gaat sneller kloppen van de diversiteit aan doelgroepen. Geen hulpvraag is hetzelfde, geen dag is hetzelfde: het ene moment begeleid je een cliënt bij zijn of haar dagelijkse verzorging om op tijd naar de dagbesteding te gaan en vervolgens deel je proactief je ideeën voor verbetering.

Hoe je als Begeleider of Regiebegeleider positieve energie brengt

In deze functie ga je aan de slag om samen met je collega's een fijne en veilige thuishaven te creëren voor onze cliënten. Wijkersloot is een verblijf inclusief behandelingslocatie (VIB) waar 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg geboden wordt. In totaal wonen hier 22 jongeren en jong volwassenen verdeeld in 2 woongroepen en 2 studio's. De leeftijden variëren van 15 tot 29 jaar. Er wonen cliënten met een lichamelijke beperking (LB), niet aangeboren hersenletsel (NAH) en cliënten met een verstandelijk beperking met een zorgvraag. Dit maakt de functie heel afwisselend en uitdagend.


Het zit in je natuur om iedereen te zien zoals hij of zij is. Je ondersteunt de cliënt in zijn of haar zorgvraag en haalt het beste in hen naar boven. De cliënten hebben behoefte aan een regiebegeleider die er staat, die met ze meedenkt en meehelpt om te bouwen aan een zelfstandige toekomst.


Je komt te werken in een gemixt team van 16 enthousiastelingen, in een mix van functies: begeleiders, verpleegkundigen, VIG-ers, en een manager. Zij zetten zich iedere dag weer in om de cliënten zorg op maat te bieden. Je doet dat nooit alleen, maar minstens met 1 collega samen. Dat vraagt soms om flexibiliteit, bijvoorbeeld dat je even bijspringt op de groep van je collega en dat levert veel gezelligheid en humor op met je collega's en alle bewoners!

Het team verwelkomt graag een gedreven en gezellige collega. Ben jij de collega die we zoeken?

Waar houd je je onder meer mee bezig?

 • Je biedt ondersteuning bij de algemeen dagelijkse levensverrichtingen (ADL)
 • Je denkt proactief mee bij het opstellen van de ondersteuningsplannen
 • Je overlegt met de gedragskundige en collega begeleiders over de ontwikkeling en begeleiding van de cliënt
 • Zodra je gediplomeerd bent als VIG-er voer je verzorgende/verplegende taken uit zoals katheteriseren en blaasspoelen

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Wij bieden je een interessante werkomgeving bij een organisatie die maatschappelijk toegevoegde waarde realiseert vanuit een omvangrijk en breed dienstenpakket.
Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons en onze cliënten. Daarom doen we graag iets terug. We creëren een ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen. Wat we verder bieden:

 • Continue ontwikkelingsmogelijkheden om jouw ambitieuze persoonlijkheid te voeden, onder andere via de vrij toegankelijke online leeromgeving GoodHabitz
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 35 of FWG 40, ) max. € 3.009,- (FWG 35) of max. € 3154,- (FWG 40) op basis van een contract van 36 uur. Afhankelijk van diploma en ervaring
 • Voor deze functie is het functieprofiel van Begeleider of regiebegeleider van toepassing
 • Een contract voor onbepaalde tijd. De uren voor de functie van begeleider zijn vanaf 24 uur per week bespreekbaar en voor de functie van regiebegeleider zijn de uren vanaf 28 uur per week bespreekbaar
 • Afhankelijk van de ontwikkelingen in het team kun je ook, in goed overleg, ingezet worden voor het Planburo van de regio Lekstroom
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Daarnaast biedt Reinaerde een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan
 • Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten en het kopen van extra verlof

Jouw Profiel

Je beschikt tenminste over een relevante afgeronde opleiding niveau 3 of niveau 4 (bijvoorbeeld MZ, VIG Verpleegkundig, Persoonlijk begeleider of SPW). Heb je Naast een afgeronde niveau 4 diploma een afgerond VIG diploma niveau 3, dan nodigen wij je ook van harte uit om te solliciteren. Ben je wel in het bezit van een relevant diploma maar nog geen VIG of Verpleegkundige reageer dan snel en volg via ons de opleiding. De opleidingskosten worden door Reinaerde vergoed. Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie Je hebt gevoel voor humor, kan relativeren en je bent niet bang voor onverwachte situaties.

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij wel eens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Solliciteren kan tot en met 21 juli. Een dienst meelopen bij Wijkersloot is onderdeel van de procedure. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Christy van Vliet op telefoonnummer 06-53137761. We zien je sollicitatie graag tegemoet!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar