Skip to content

Begeleider of Regiebegeleider, nieuwe locatie Reinoutdreef, Utrecht Overvecht, 24-32 uur

Nederland, Utrecht, Utrecht OvervechtBegeleider

Lijkt het jou leuk om mee te bouwen aan de nieuwe locatie voor onze doelgroep LVB+ in Utrecht en ben je beschikbaar medio juli/augustus om te starten? Wij gaan graag samen met jou de uitdaging aan om een ​​nieuwe plek te creëren voor onze bewoners.

Benieuwd naar welke doelgroep je gaat werken?

Bekijk hier een filmpje over de doelgroep

Hoe je als Begeleider van Regiebegeleider positieve energie brengt

Als begeleider haal jij energie uit het opzetten en vormgeven van een nieuwe woonlocatie. Er komt een compleet nieuw team waarmee je deze klus gaat klaren. Samen met je collega (regie) begeleiders en het multidisciplinaire team zorg je voor een fijne nieuwe woonlocatie voor onze bewoners. Wij werken met de methodieken BAAS en Krachtig en Zelfbewust. Persoonlijke hygiëne, aanleren praktische, gezonde, oefenen met emoties en het aangaan van persoonlijke relaties. Samen met de cliënt en verwanten kijk je hoe je een waardevolle dagbesteding en structuur kunt creëren.


Op de Reinoutdreef wonen mensen waarbij sprake is van een lichte verstandelijke beperking (meestal een IQ tussen de 50 en 85). Daarnaast kan er bij eventuele problemen ontstaan ​​​​​​​​zijn van aangrenzende problematiek, te denken aan een licht psychiatrisch beeld, ADHD, Autisme Spectrum Stoornis, hechtingsproblematiek, soms gecombineerd met uitvoering zorg mijdend gedrag.


Kortom, een universele en uitvoerende functie, waarin je talent kunt gebruiken om samen met collega's deze. Kom jij snel bij ons op de koffie om kennis te maken?


Benieuwd naar de functie van Regiebegeleider? Zie filmpje!

Filmpje Regiebegeleider

Thuis bij Reinaerde Reinoutdreef

In Overvecht aan de rand van het centrum van Utrecht ligt een appartementencomplex met op de 5e verdieping de locatie Reinoutdreef van Reinaerde. De locatie heeft 12 studio’s en 12 appartementen.


De appartementen en studio’s zijn onderverdeeld in drie woonunits met elk een eigen huiskamer. Op de 2e verdieping van het complex bevindt zich een gezamenlijke binnentuin.


Woonunit 1 bestaat uit 6 appartementen, 2 studio’s en een gezamenlijke woonkamer. Er is ruimte voor de slaapwacht en de medicijn- en patchkast bevinden zich binnen deze unit. Binnen deze unit komen cliënten wonen die behoefte hebben aan zelfstandigheid.


Woonunit 2 bestaat uit 6 studio’s, 2 appartementen en een gezamenlijke woonkamer. De cliënten die hier wonen hebben behoefte aan nabijheid van de begeleiding en aan meer groepsgericht wonen. De gezamenlijke woonkamer is een ontmoetingsplek waar tijd en ruimte is voor gezamenlijk eten, voor koffiedrinken en het doen van een spelletje.


Woonunit 3 bestaat uit 4 studio’s, 4 appartementen en een gezamenlijke woonkamer. De begeleidingsbehoefte van deze cliënten ligt tussen die van unit 1 en 2. De cliënten lopen via de ring over unit 1 of 2 naar hun eigen unit.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te kunnen bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat zijn wij binnen Reinaerde! We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Omdat jouw inzet prijzenswaardig is, kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Een contract voor onbepaalde tijd, 24-32 uur uren in overleg (32 uur per week verreist voor de functie van regiebegeleider)
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van max. € 3.009,- bij Begeleider (FWG35) en max. € 3.154,- bij Regiebegeleider (FWG 40) bruto per maand op basis van 36 uur per week.
 • Voor deze functie is het functieprofiel van Begeleider of Regiebegeleider van toepassing
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%
 • 8% vakantiegeld
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling van extra verlof


Jouw talent als Begeleider of Regiebegeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je/ben je ook:

 • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 bijvoorbeeld MZ, SPW of Activiteitenbegeleider
 • Passie voor de opzet en implementatie van een nieuwe locatie
 • Een natuurlijke interesse in de doelgroep LVB (+) en het eigen maken van de methodieken d.m.v. training en scholing vanuit Reinaerde
 • Je durft te kijken naar de cliënt met zijn of haar eigen achtergrond, waarbij aandacht is voor hun eisen, wensen en verlangens
 • Een gezonde dosis, humor en geduld

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en daarbij bij aan de kwaliteit van bestaan ​​van mensen met een beperking. Met bouwen we aan een betere wereld waarin een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, doen we samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet! Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag of wil je sparren of deze functie en locatie iets voor je kan zijn? Jürgen Jansen, manager locaties Voordorp, de Musicallaan, restaurant en vergadercentrum de Hoge Weide en de Reinoutdreef (nieuwe locatie) T 06 301 45 470.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar