Skip to content

Begeleider of Regiebegeleider, nieuwe locatie Boudewijn Buchstraat, regio Utrecht, 24-32 uur

Nederland, Utrecht, UtrechtBegeleider

Lijkt het jou leuk om mee te bouwen aan de nieuwe locatie voor onze doelgroep LVB/MVB+ in Utrecht die gaat starten begin 2023? En ben jij al op korte termijn beschikbaar om mee te denken in het traject en alvast een start te maken op locatie Voordorp binnen Reinaerde? Wij gaan graag samen met jou de uitdaging aan om een nieuwe mooie plek te creëren voor onze bewoners.

Hoe je als Begeleider of Regiebegeleider positieve energie brengt

Als begeleider haal jij energie uit het opzetten en vormgeven van een nieuwe woonlocatie. Het team waarmee je samenwerkt wordt opnieuw samengesteld. Samen met je collega (regie) begeleiders en het multidisciplinaire team zorg je voor een fijne nieuwe woonlocatie voor onze bewoners. Je start je dienstverband op de locatie Voordorp, hier wonen cliënten van middelbare leeftijd, met een licht tot matig verstandelijke beperking. De cliënten hebben werk- of dagbesteding, hier gaan zij met georganiseerd vervoer of zelfstandig naar toe.


Wij werken hierbij met de methodieken BAAS en Krachtig en Zelfbewust. Cliënten zijn beperkt zelfredzaam en hebben 24 uur per dag begeleiding en ondersteuning nodig op gebied van: persoonlijke hygiëne, aanleren praktische vaardigheden, gezonde leefstijl, omgaan met emoties en het aangaan van persoonlijke relaties. Samen met de cliënt en verwanten kijk je hoe je een waardevolle dagbesteding en structuur kunt creëren.

Benieuwd naar de functie van Regiebegeleider? Zie filmpje!

Thuis bij Reinaerde Boudewijn Buchstraat

Op de Boudewijn Buchstraat wonen mensen waarbij sprake is van een licht tot matige verstandelijke beperking (meestal een IQ tussen de 40 en 60) in de leeftijd van ongeveer 25 tot 65 jaar. Daarnaast kan sprake zijn van bijkomende problematiek, te denken valt aan een licht psychiatrisch beeld, ADHD, Autisme Spectrum Stoornis, soms gecombineerd met enigszins zorg mijdend gedrag.


Vanwege een licht tot matig verstandelijke beperking, eventueel gecombineerd met matige gedragsproblematiek en/of psychiatrische problematiek, is de cliënt beperkt zelfredzaam. Hierdoor is ondersteuning nodig binnen een 24-uurssetting. Denk aan het tot stand brengen van dagelijkse routine, het helpen behouden of stabiliseren van praktische vaardigheden, en het ondersteunen bij dan wel overnemen van meer complexe taken. Naast de individuele vragen is er ook een behoefte aan een meer groepsgerichte. Met betrekking tot ADL hebben cliënten een lichte ondersteuningsbehoefte.


De Boudewijn Buchstraat is een appartementencomplex met 30 studio’s in Leidsche Rijn. Het complex bestaat uit 3 woonlagen met per woonlaag een gemeenschappelijke woonkamer.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te kunnen bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat zijn wij binnen Reinaerde! We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Omdat jouw inzet prijzenswaardig is, kan je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Een contract voor onbepaalde tijd, 24-32 uur uren in overleg (32 uur per week verreist voor de functie van regiebegeleider)
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van max. € 3.009,- bij Begeleider (FWG35) en max. € 3.154,- bij Regiebegeleider (FWG 40) bruto per maand op basis van 36 uur per week
 • Voor deze functie is het functieprofiel van Begeleider of Regiebegeleider van toepassing
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%
 • 8% vakantiegeld
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling van extra verlof

Jouw talent als Begeleider of Regiebegeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je/ben je ook:

 • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 bijvoorbeeld MZ, SPW of Activiteitenbegeleider
 • Passie voor de opzet en implementatie van een nieuwe locatie
 • Een natuurlijke interesse in de doelgroep LVB/MVB (+) en het eigen maken van de methodiek BAAS d.m.v. training en scholing vanuit Reinaerde
 • Je durft te kijken naar de cliënt met zijn of haar eigen achtergrond, waarbij aandacht is voor hun eisen, wensen en verlangens
 • Een gezonde dosis, humor en geduld

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en daarbij bij aan de kwaliteit van bestaan ​​van mensen met een beperking. Met bouwen we aan een betere wereld waarin een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, doen we samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet! Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag of wil je sparren of deze functie en locatie iets voor je kan zijn? Jürgen Jansen, manager locaties Voordorp, restaurant en vergadercentrum de Hoge Weide, Reinoutdreef en de Boudewijn Buchstraat T 06 301 45 470


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar