Reinaerde - Begeleider of Regiebegeleider Loerickerstee in Houten (geen slaapdiensten)
Overslaan naar content

Begeleider of Regiebegeleider Loerickerstee in Houten (geen slaapdiensten)

Op locatie
 • Houten, Utrecht, Nederland
€ 2.393 - € 3.606 per maandBegeleider

Ben jij de ervaren begeleider die graag zelfstandig werkt en een echte teamplayer is? En vind jij het fijn om geen slaap of nachtdiensten te hoeven werken? Dan is deze vacature bij de Loerickerstee echt iets voor jou!


Loerickerstee maakt deel uit van een ruim opgezet woon-, zorg en gezondheidscentrum. Binnen dit complex hebben 12 cliënten van Reinaerde een eigen appartement. Zij kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van deze locatie zoals het grand café, waar een groot deel van de cliënten eten, en deelnemen aan de activiteiten die door het verzorgingshuis worden georganiseerd: denk aan spellen middag, muziekuitvoeringen en de bingo. De cliënten hebben een licht tot matig verstandelijke beperking en zijn ouder wordend (50 jaar en ouder). De bewoners ervaren, op grond van leeftijd, toenemende lichamelijke problematiek.


Er is op de Loerickerstee begeleiding aanwezig van 8.00 uur tot 22.00 uur. Buiten deze tijden kunnen de cliënten van Reinaerde door middel van een noodknop een beroep doen op de nachtdienst van het verzorgingshuis. Je hoeft op de Loerickerstee dus geen slaapdiensten te draaien.


Loerickerstee ligt op loopafstand van treinstation Castellum in Houten.

Dit ga je doen in de functie van begeleider:

Samen met jouw collega’s bied jij zorg, ondersteuning en begeleiding aan de cliënt. De gemaakte afspraken in het ondersteuningsplan vormen hierbij het uitgangspunt. Je zorgt voor een prettige en veilige sfeer. Daarbij maak je gebruik van de methodieken Krachtig en Zelfbewust (de sterke punten en mogelijkheden van de cliënt staan voorop) en Respectvolle benadering ouderen (de omgeving zoveel mogelijk aanpassen aan de cliënt), zodat de cliënten goed begeleid worden in hun proces van lichamelijke en/of psychische achteruitgang.


Afhankelijk van jouw ervaring kijken we samen naar jouw functie-inhoud. Ben je toe aan de functie van Regiebegeleider dan komen ook de volgende taken in beeld:

 • Je draagt zorg voor je eigen caseload, je schrijft individuele ondersteuningsplannen en brengt deze tot uitvoering
 • Binnen het team krijg je een sturende rol, je neemt verantwoordelijkheid in je eigen teamtaak en je ondersteunt collega's hierin

Dit heb je nodig:

 • Je hebt een zorg gerelateerd diploma op MBO niveau 3 voor de functie van begeleider; niveau 4 voor regiebegeleider
 • Je ziet mogelijkheden om bewoners meer eigen regie te geven
 • Een gestructureerde manier van werken met een open houding voor ideeën en feedback
 • Goed aan kunnen sluiten bij de doelgroep (oudere cliënten met een licht verstandelijke beperking)

Dit krijg je van ons:

 • Gelijk een vast contract, als na de proeftijd blijkt dat wij bij elkaar passen, met uren in overleg
 • Een salaris van maximaal € 3.360,- voor een begeleiders functie (FWG 35) en € 3.606,- voor de functie van regiebegeleider (FWG 40) per maand op basis van 36 uur
 • Je eigen keuze arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Volop mogelijkheden je zelf verder te ontwikkelen middels scholing en coaching
 • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengt

Contact:

Ben jij de begeleider die wij zoeken? Solliciteer dan direct. Eerst nog een vraag? Neem dan contact op met Eric Dawson, manager, telefoonnummer 06-51131399.

Een meeloopdienst maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar