Reinaerde - Begeleider of Persoonlijk begeleider doelgroep LVB
Overslaan naar content

Begeleider of Persoonlijk begeleider doelgroep LVB

Op locatie
 • Den Dolder, Utrecht, Nederland
€ 2.821 - € 3.938 per maandBegeleider

‘Je bent onze rots in de branding en samen kunnen wij de wereld aan. Jij ziet wie ik ben en wat ik nodig heb’. 
Herken jij hierin jouw begeleidingsstijl en durf jij de stoute schoenen aan te trekken? Dan zit jij op het juiste adres.

Over de locatie:

In Den Dolder, ligt het mooie bosrijke Dennendal, met verschillende woonlocaties. Het is een gebied dat volledig in ontwikkeling is en vernieuwd wordt. Tussen de bossen vind je een mix van oud en nieuwbouw en bruist het van de energie van onze bijzondere cliënten.

Voor meerdere woonlocaties zijn we op zoek naar stevige begeleiders die het leven van onze willen verrijken en samen voor de 100% willen gaan.
Onze cliënten hebben naast hun licht verstandelijke ook een intensieve begeleidingsvraag wat veel nabijheid, structuur en veiligheid vraagt. Dit doe je door middel van een dagprogramma en vanuit de opgebouwde ondersteuningsrelatie.

Hier vind je meer informatie over de locatie Dennendal in Den Dolder

LVB (licht verstandelijk beperkt) (+)

Je staat naast de cliënt en coacht hen om alles zo zelfstandig mogelijk uit het leven te halen. Soms doe je het samen, soms neem je iets over. Je helpt ze de wereld om zich heen te vertalen, waardoor hun omgeving makkelijker te begrijpen is. Je hebt geduld, groot inlevingsvermogen en kan buiten de kaders denken. Omdat er naast de licht verstandelijk beperking vaak gedragsproblematiek of psychische problematiek komt kijken, is geen dag hetzelfde, stel je je flexibel op en kijk je voorbij het gedrag. Ook hou je er rekening mee dat mensen met een licht verstandelijke beperking niet ver vooruit kunnen kijken qua doelen, acties en consequenties, waardoor je veel in het hier en nu werkt met ze.

Kijk voor meer informatie op:


Triple C:

We werken volgens de Triple C methodiek; hierbij staat het aansluiten op de ondersteuningsvraag centraal en heeft als uitgangspunt, de cliënten een zo’n normaal leven te ervaren. Een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie van de begeleider en een betekenisvol dagprogramma zorgen ervoor dat de cliënt succeservaringen opdoet, waardoor het zelfvertrouwen groeit en probleemgedrag afneemt.

Wat ga je doen?

 • Je werkt volgens een onregelmatig dienstenpatroon (dagdiensten en late diensten) op een woonlocatie binnen een vast team
 • Binnen je dienst werk je doelgericht volgens de gemaakte afspraken van het geschreven ondersteuningsplan om de kwaliteit van leven van onze cliënten zo goed mogelijk te organiseren
 • In de rol van persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de zorg aan de cliënten, het schrijven en uitvoeren van het ondersteuningsplan en het samenwerken met de cliënt, zijn netwerk en alle betrokkenen

Dit heb je:

 • Je hebt een zorg gerelateerd diploma op minimaal mbo-niveau 4 voor de functie (ondersteunend persoonlijk) begeleider
 • Voor de functie persoonlijk begeleider heb je minimaal een zorg gerelateerde opleiding hbo-niveau 5 nodig

Dit ben je:

 • Je hebt geduld en staat stevig in je schoenen
 • Je hebt een flinke dosis humor en relativeringsvermogen
 • Je bent open minded en laat je niet snel afschrikken

Dit krijg je van ons:

 • We bieden je een contract voor onbepaalde tijd aan, uren bespreekbaar tussen de 16 en 36 uur
 • Een salaris van minimaal € 2.821,- op basis van 36 uur voor de functie van begeleider tot aan maximaal € 3.938,- op basis van 36 uur voor de functie van persoonlijk begeleider (FWG 45)
 • Neem je rugzak mee. Wij gaan je helpen deze te vullen met kennis en trainingen
 • Een warm onthaal van je nieuwe collega's
 • Beweging in deze functie krijg je meer dan voldoende. Behoefte aan meer? Dan kun je kiezen voor een sportieve leasefiets en/of korting op je sportschool abonnement
 • Een aanbrengbonus van € 500,- voor het aandragen van een nieuwe medewerker

Leuke baan, toch?

Neem als je vragen hebt even contact op met Mirjam van Kesteren, Recruiter Den Dolder e.o., voor meer informatie: T 06-30481727 of mivkesteren@reinaerde.nl of solliciteer direct. Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek. Zien we je snel? Omdat wij onze nieuwe collega's graag zelf werven, hoeven bureaus geen kandidaten voor te stellen.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar