Begeleider Nieuwe vorm Dagbesteding, EMB, EVB, De Heygraeff, Uren in overleg

Nederland, Utrecht, WoudenbergBegeleider

Ben jij een creatieve begeleider en wil jij met ons de omslag maken van dagbesteding naar dagbeleving? Vind jij het leuk om van jouw ideeën een uitvoering te maken? Dan past deze vacature op De Heygraeff bij jou!

Benieuwd wat de dagbeleving inhoudt?

Hoe je als Begeleider positieve energie brengt

Als begeleider haal jij energie uit de opzet, (door)ontwikkeling en uitvoering van een nieuwe vorm van dagbesteding. Wat houdt dit precies in? Vanuit deze kijk je erg goed naar de wens, interesses en wensen van de cliënt, vervolgens verwerk je dit in een activiteiten dagprogramma gericht op het individu van de groep. Met de komst van Covid-19, is ons duidelijk geworden dat relaties meer willen hebben dan de dagelijkse activiteiten in een huiselijke omgeving. Dit heeft geleid tot een nieuwe opzet: van dagbesteding naar dagbeleving!


Vanuit deze rol krijg jij de kans om in te stappen in de transitie die wij gaan maken. Hierin krijg jij alle mogelijkheden om jouw creatieve ideeën vorm te geven. Dit neemt natuurlijk niet weg dat jij enorm enthousiast wordt van het verzorgen en begeleiden van mensen met een ernstige meervoudige beperking (EMB) en een ernstig verstandelijke beperking (EVB). Jij hebt dit dan ook goed in de vingers.


De cliënten wonen op De Heygraeff Boog 10 in Woudenberg. Hier wordt gewerkt vanuit de LACCS-methodiek (Lichamelijk welzijn, alertheid, contact, communicatie en een stimulerende tijdsbesteding). Dit betekent voor jou als begeleider dat je goed kijkt naar wat er gedaan kan worden om de kwaliteit van leven van de cliënten te verbeteren. Zo bedenk jij samen met het team uitdagende en uitvoerbare activiteiten en daarbij zal je betrokken zijn in de uitvoering. Minstens zo belangrijk is dat je hart hebt voor deze bijzondere doelgroep.


Kortom, een veelzijdige en uitdagende functie, waarin je al je capaciteiten kunt benutten en kan bijdragen aan de transitie van dagbesteding naar dagbeleving! Kom jij snel bij ons op de koffie om kennis te maken?

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te kunnen bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde! We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Omdat jouw inzet prijzenswaardig is, kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Een contract voor onbepaalde tijd, uren in overleg
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg) max. € 2.853,- (FWG35) of max. € 2.993,-(FWG 40) op basis van een contract van 36 uur. Afhankelijk van diploma en ervaring
 • Voor deze functie is het functieprofiel van Begeleider B of Begeleider C van toepassing
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof

Jouw talent als Begeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je/ben je ook:

 • Minimaal een relevante afgeronde mbo-opleiding niveau 3 (bijvoorbeeld MZ, VIG, SPW of Activiteitenbegeleider)
 • Passie voor de opzet, implementatie en uitvoering van innovatieve en levendige dagbeleving
 • Een natuurlijke interesse in de doelgroep EMB/EVB en je durft te kijken naar de cliënt met zijn of haar eigen achtergrond, waarbij aandacht is voor hun eisen, wensen en behoeftes
 • Je bent een kei in out-of-the-box-denken en vindt het leuk om nieuwe activiteiten te organiseren
 • Een gezonde dosis relativeringsvermogen, humor, geduld en doorzettingsvermogen

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet! Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag of wil je op locatie komen kennis maken onder het genot van een kop koffie? Neem dan contact op met Simone Agenant, manager Boog 10, telefoonnummer 06-82663340.


Acquisitie naar deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar